2022. 05. 25. Szerda Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

György István: Megjelent Magyarországon az indiai mutáns

Az operatív törzs pénteken megtartotta sajtótájékoztatóját.

Világszinten is sikeres a magyar oltási stratégia

György István, az oltási munkacsoport vezetője elmondta, hogy az egész oltási folyamat az egészségügyi dolgozókkal kezdődött. Február 4-től működik az országos oltási munkacsoport - tette hozzá. Március 31-én lett meg a kétmillió beoltott, április 30-án elértük a négymillió beoltottat.

A magyar oltási stratégia világszinten sikeres.

Megjelent Magyarországon az indiai mutáns

György István közölte, hogy a sikeres oltási programnak köszönhetően lehetett hamarabb nyitni, mint sok nyugati országban. Már nagyon közel járunk ahhoz, hogy minden regisztrált be legyen oltva. Még félmillió ember nem oltatta be magát, aki regisztrált - tette hozzá.

Magyarországon is jelen van az indiai mutáns, így nem lehet kizárni, hogy lesz egy újabb járványhullám.

Mostantól az orvos-beteg találkozókon bárki kérhet oltást

György István elmondta, hogy három vakcinára lehet időpontot foglalni, AstraZenecára nem. Aki fel akarja venni az oltást, az foglalhat interneten, vagy megkeresheti a háziorvosát - tette hozzá. Mostantól az orvos-beteg találkozókon az orvos ösztönözheti az embereket, hogy oltassák be magukat - mondta György.

Origo/Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!