2022. 10. 04. Kedd Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Belföld

György István: Éllovasok vagyunk Európában

György István, az országos oltási munkacsoport vezetője azt mondta, hogy továbbra is éllovasok vagyunk Európában. Átléptük a 4,5 millió beoltottat. Az oltási program ütemes haladásának és a keleti vakcináknak köszönhetően mi már a 18 éven aluli fiatalokat is tudjuk oltani, míg máshol a 60 éven felüliek sincsenek beoltva.

  • György István: Éllovasok vagyunk Európában

Keddig érhető el a pfizeres időpontfoglalás

Rendeben zajlik a 16-18 évesek oltása. Az oltásra regisztrált 95 ezer fiatal jelentős része foglalt időpontot. 144 ezer regisztrált is kapott SMS-t Pfizer oltásra - mondta György István. Keddig érhető el a pfizeres időpontfoglalás. 

Itt a pontos oltási terv

Egyik oltóanyagot sem őrizgetjük, így mindenki a lehető leghamarabb megkaphatja az oltást - mondta György István. Aki orosz oltóanyagot szeretne, az minél előbb foglaljon időpontot. A Sinopharm vakcina is elérhető még mindenki számára, a kínai oltóanyag minden kórházi oltóponton elérhető. Az AstraZeneca esetében is vannak szabad időpontok.

64 800 ADAG MODERNA ÉRKEZETT, DE EZEK JELENTŐS RÉSZÉT MÁSODIK KÖRÖS OLTÁSRA HASZNÁLJÁK. 30 EZER EMBER KAPHAT MODERNÁT ELSŐ KÖRBEN

-mondta György István. 

Már több mint 5 millióan regisztráltak

György István elmondta, hogy a Janssen vakcinát az oltóbuszokon használják, de a háziorvosok is kapnak majd belőle. Az oltási munkacsoport vezetője közölte, hogy már több mint 5 millióan regisztráltak, és 81 százalékuk megkapta az oltást. Mindenki éljen a lehetőségekkel - tette hozzá. 

 

Hír TV/Origo

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Rehabilitációs játszóteret kapott a Semmelweis Egyetem

Rehabilitációs játszóteret kapott a Semmelweis Egyetem

Az egyik legnagyobb áruházlánc támogatásával, egy játszóteret vehettek birtokba a 2-es számú Gyermekklinika lakói. Az intézmény igazgató hangsúlyozta: nincs fontosabb annál, minthogy mindent megtegyenek a kórházban gyógyuló gyerekekért.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!