2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Troll - A keménymag szájkosár nélkül

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

György István: Éllovasok vagyunk Európában

György István, az országos oltási munkacsoport vezetője azt mondta, hogy továbbra is éllovasok vagyunk Európában. Átléptük a 4,5 millió beoltottat. Az oltási program ütemes haladásának és a keleti vakcináknak köszönhetően mi már a 18 éven aluli fiatalokat is tudjuk oltani, míg máshol a 60 éven felüliek sincsenek beoltva.

Keddig érhető el a pfizeres időpontfoglalás

Rendeben zajlik a 16-18 évesek oltása. Az oltásra regisztrált 95 ezer fiatal jelentős része foglalt időpontot. 144 ezer regisztrált is kapott SMS-t Pfizer oltásra - mondta György István. Keddig érhető el a pfizeres időpontfoglalás. 

Itt a pontos oltási terv

Egyik oltóanyagot sem őrizgetjük, így mindenki a lehető leghamarabb megkaphatja az oltást - mondta György István. Aki orosz oltóanyagot szeretne, az minél előbb foglaljon időpontot. A Sinopharm vakcina is elérhető még mindenki számára, a kínai oltóanyag minden kórházi oltóponton elérhető. Az AstraZeneca esetében is vannak szabad időpontok.

64 800 ADAG MODERNA ÉRKEZETT, DE EZEK JELENTŐS RÉSZÉT MÁSODIK KÖRÖS OLTÁSRA HASZNÁLJÁK. 30 EZER EMBER KAPHAT MODERNÁT ELSŐ KÖRBEN

-mondta György István. 

Már több mint 5 millióan regisztráltak

György István elmondta, hogy a Janssen vakcinát az oltóbuszokon használják, de a háziorvosok is kapnak majd belőle. Az oltási munkacsoport vezetője közölte, hogy már több mint 5 millióan regisztráltak, és 81 százalékuk megkapta az oltást. Mindenki éljen a lehetőségekkel - tette hozzá. 

 

Hír TV/Origo

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Hamarosan indul a 12 év alattiak oltása

A háziorvosok már felmérik az igényeket, hogy összesen hány 5 és 12 év közötti gyermeknek szeretnék beadatni a szülők vagy hozzátartozók a védőoltást.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!