2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Győr kedvező helyzetben van

A győri önkormányzat adósságainak átvállalásáról tárgyalt Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter Borkai Zsolt polgármesterrel és Kara Ákos országgyűlési képviselővel a győri városházán.

Az egyeztetésen a polgármester tájékoztatást adott a város gazdaságáról. A megbeszélésen elhangzott: Győr kedvező helyzetben van, mivel az elmúlt évek felelősségteljes pénzügyi politikájának köszönhetően alacsony a város adósságállománya. Az adósságátvállalás végleges mértékéről a jövő év első felében születik döntés.

– Ebben a pillanatban azt meghatározni, hogy Győr számára a 40 és 70 százalékos sáv majd mit fog jelenteni, hova fog kerülni, mekkora adósságállományt fogunk tudni átvállalni, ez még a jövő kérdése – fogalmazott Németh Lászlóné.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!