2024. 09. 18. Szerda Diána napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Belföld

Gyopáros Alpár: Magyar Péter egyszerűen hazudik, hergel és félelmet kelt

Magyar Péter hazudik, Csermajor nem lesz migránstábor - írta a a Facebook-oldalára feltöltött szombati videónyilatkozata mellé a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos.

  • Gyopáros Alpár: Magyar Péter egyszerűen hazudik, hergel és félelmet kelt

A videóban Gyopáros Alpár hangsúlyozta: Magyar Péter alaptalan rémhíreket terjesztve hergeli az embereket.

Elmondta, néhány napja a Győr-Moson-Sopron vármegyei Vitnyéd és Csermajor nevét szinte az egész ország megismerte, miután ott az egykori tejipari szakiskola területén felújítás kezdődött.

A munkákkal kapcsolatban ellenzéki politikusok és baloldali sajtóorgánumok azonnal rémhírterjesztésbe kezdtek:

"minden információ nélkül, politikai szerencsehuszárok, köztük Magyar Péter hergelik az embereket és szítják a kedélyeket"

- fogalmazott.

Aláhúzta: Orbán Viktor miniszterelnök személyesen is megerősítette, hogy

nem lesz Vitnyéd-Csermajorban migránstábor.

A kormánybiztos azt mondta: Magyar Péter egyszerűen hazudik, hergel és félelmet kelt, pont az ellen hangol, amit egyébként Brüsszelben támogat.

Megjegyezte, hogy az érintett épületben eddig jogtalanul ukrán menekültek tartózkodtak, teljesen lelakva, tönkretéve azt. Az üzemeltető most ez hozza helyre - tette hozzá.

Elékeztetett: a kormány itthon és Brüsszelben is ugyanazt mondja. Magyarország nem kér a menekülttáborokból és az illegális migrációból. A kormánybiztos a helyiek megnyugtatására közölte: álláspontjuk nem változtatott.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szijjártó Péter: Teljesen elment mindenkinek az esze itt Európában?

Szijjártó Péter: Teljesen elment mindenkinek az esze itt Európában?

Napjainkban hajtóvadászat folyik a migrációt elutasító politikusokkal és kormányokkal szemben, ennek része a határ védelme miatt Magyarországra kirótt gigabírság és a Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettesre kért hatéves börtönbüntetés is - szögezte le Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!