2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

A Hold válaszolt - Portréfilm Bay Zoltánról

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Gyógyszerekkel segít a rászorulókon a Béres Alapítvány

Adománnyal segíti a karitatív szervezeteket a Béres Alapítvány. 50 millió forint értékben juttatnak el gyógykészítményeket a rászorulóknak.

  • Gyógyszerekkel segít a rászorulókon a Béres Alapítvány

Több tízezer emberhez juthatnak el egészségmegőrző készítmények a Béres Alapítvány felajánlásából. Az adományt karitatív és segélyszervezetek osztják majd szét. Az alapítvány elnöke azt mondta, hiszik, hogy kétszeres szolgálatot tesznek, hiszen a felajánlással a testi és lelki egészség megőrzéséhez is hozzájárulhatnak.

„Nagyon fontos az, hogy a rászorulókon a lehetőségeinkhez mérten nagy szeretettel igyekezzünk segíteni. Nagyon fontos számukra az egészség védelme, hiszen a gyógyszergyárunk az egészségért dolgozik, ezért az elsődleges és fő támogatási területeink a terméktámogatások, amivel meggyőződésünk szerint tudjuk szolgálni a jó egészséget és ebben a téli időszakban erre különösen nagy szükség van” – mondta a Béres Alapítvány elnöke, Béres Klára.

Az adományok szétosztásában a Magyar Máltai Szeretetszolgálat is részt vesz, elnökük Kozma Imre atya azt mondta: a felajánlás az összetartozásról is szól.

„Azok felé kell fordulni, akik bajban vannak, vagy akiknek számára igazán fontos a másik emberrel való kapcsolat. A mi emberi életünk alapvetően kapcsolat kérdése, hiszen a kapcsolatban megjelenik az egymásért való aggódás, megjelenik az egymásért való felelősség, következésképpen mi mindig azokat a területeken mozgunk, ahol ezek az emberek találhatók, úgyhogy ezek az adományok ebből a szempontból is fontosak” – hangsúlyozta a Magyar Máltai Szeretetszolgálat elnöke.

Az adományokat a Magyar Katolikus Karitász, a Magyar Vöröskereszt, a Nyugdíjasklubok és Idősek Országos Szövetsége illetve a Magyar Református Szeretetszolgálat segít majd szétosztani a rászorulók közt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!