2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Gyermekotthonokban élő fiataloknak adott át ajándékot Soltész Miklós Mátészalkán

A nyírszőlősi és a mátészalkai gyermekotthonban élő fiataloknak adott át személyre szóló karácsonyi ajándékokat a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára hétfőn.

  • Gyermekotthonokban élő fiataloknak adott át ajándékot Soltész Miklós Mátészalkán

Soltész Miklós a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Gyermekvédelmi Központ mátészalkai lakóotthonában tartott ünnepségen elmondta, a névre szóló ajándékcsomagok elkészítésének ötlete Fülöp Attilától, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtitkárától és munkatársaitól ered, akik tavaly már több gyereket ajándékoztak meg.

"Most ugyanígy ti is sok mindent kértetek, a melegítőruhától a sportruhán keresztül a különböző hajápoló felszerelésekig" - szólt a mintegy ötven-hatvan fiatalhoz az államtitkár. Soltész Miklós elmondta, az ország szinte minden tájékáról mintegy 7500 kérés érkezett személyre szóló, karácsonyi ajándékokkal kapcsolatban kormányzati, vagy a kormány mellett dolgozó munkatársakhoz, akik maguk állítottak össze egy-egy ajándékcsomagot.

Kovács Sándor, a Fidesz térségi országgyűlési képviselője áldott és békés ünnepeket kívánt a gyermekotthonokban élő fiataloknak, Vinnai Győző, Nyíregyháza és térségének kormánypárti országgyűlési képviselője pedig arról beszélt, hogy a szakemberek ezekben az otthonokban minden segítséget megadnak a gyerekeknek a boldoguláshoz, de céljaik eléréséhez és sikerességükhöz saját közösségük ereje is nagyban hozzájárulhat.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!