2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:50

Belföld

Gyermeknapi rendezvény résztvevőivel kiabált Magyar Péter + videó

Egy vadászati tematikájú gyermeknapi rendezvényt akart leállítani Magyar Péter Szécsényben amiatt, mert szerinte a zenétől nem lehetett hallani a beszédét.

  • Gyermeknapi rendezvény résztvevőivel kiabált Magyar Péter + videó

„Magyar Péterék elkezdték szapulni a gyermeknapszervezőt, és követelték, hogy halkítsák le a zenét” – idézte fel a hétvégi szécsényi gyermeknap eseményeit a Mandinernek Bagó József, a rendezvény fővédnöke, a Nógrád Vármegyei Önkormányzat jegyzője. 

A hétvégén Szécsényben az Ifjú Dianák elnevezésű vadászcsoport tartott gyermeknapi programokat, ahová egyszer csak megérkezett Magyar Péter és a szervezők szerint nekiállt a résztvevőkkel kiabálni valamint követelte a gyermeknapi programok leállítását.

Bagó József szerint ez amiatt is aggályos, mert a gyermeknapi rendezvény jóval korábban be lett jelentve, mint Magyar Péter politikai gyűlése. A rendezvény fővédnöke szerint a gyermeknap szervezői keresték az esemény előtt Magyar Pétert, hogy a meghirdetett országjárási helyszínén akkor gyermeknapi programok lesznek, Magyarék ezzel azonban nem foglalkoztak. 

Forrás: Magyar Nemzet 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!