2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Gyakorlatozott a járványügyi bevetési egység

  • Gyakorlatozott a járványügyi bevetési egység

Bemutatkozott a Járványügyi Bevetési Egység. Fiktív járványügyi esemény kezelését mutatták be a budapesti Új Szent János Kórház és Szakrendelő Kútvölgyi tömbjében.

Az Operatív Törzs Ügyeleti Központjának vezetője felhívta a figyelmet arra, hogy a járványveszély nem múlt el, a vírus továbbra is jelen van, ezért fontos felkészülni a rendkívüli eseményekre.

A mentőszolgálat, a rendőrség, a katasztrófavédelem és a honvédség munkáját hangolja össze a Járványügyi Bevetési Egység. Az azonnal elérhető gyorsreagálású akciócsoport most egy fiktív történet alapján végzett szimulációs gyakorlatot, bepillantást engedve egy esetleges járványügyi esemény kezelésébe.

Az Operatív Törzs Ügyeleti Központjának vezetője felhívta a figyelmet arra, hogy a járványveszély nem múlt el, a vírus továbbra is jelen van, ezért fontos felkészülni a rendkívüli eseményekre. Lakatos Tibor sikeresnek és hatékonynak értékelte az egység munkáját.

Az Új Szent János Kórház és Szakrendelő Kútvölgyi tömbje folyamatos készenlétben tartja több szinten berendezett karanténkórházi kapacitását. Az intézmény néhány órán belül rendelkezésre áll, amennyiben a járványügyi helyzet úgy kívánja.

 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Deutsch Tamás: megvannak az induláshoz szükséges jelölések + videó

Deutsch Tamás: megvannak az induláshoz szükséges jelölések + videó

A Fidesz valamennyi képviselőjelöltje alig néhány óra alatt összegyűjtötte a június 9-i választásokon történő induláshoz szükséges ajánlásokat - jelentette be a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) listavezetője vasárnap, a párt közösségi oldalára feltöltött videóban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!