2023. 01. 30. Hétfő Martina, Gerda napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:20

Belföld

Gyakorlatozott a járványügyi bevetési egység

  • Gyakorlatozott a járványügyi bevetési egység

Bemutatkozott a Járványügyi Bevetési Egység. Fiktív járványügyi esemény kezelését mutatták be a budapesti Új Szent János Kórház és Szakrendelő Kútvölgyi tömbjében.

Az Operatív Törzs Ügyeleti Központjának vezetője felhívta a figyelmet arra, hogy a járványveszély nem múlt el, a vírus továbbra is jelen van, ezért fontos felkészülni a rendkívüli eseményekre.

A mentőszolgálat, a rendőrség, a katasztrófavédelem és a honvédség munkáját hangolja össze a Járványügyi Bevetési Egység. Az azonnal elérhető gyorsreagálású akciócsoport most egy fiktív történet alapján végzett szimulációs gyakorlatot, bepillantást engedve egy esetleges járványügyi esemény kezelésébe.

Az Operatív Törzs Ügyeleti Központjának vezetője felhívta a figyelmet arra, hogy a járványveszély nem múlt el, a vírus továbbra is jelen van, ezért fontos felkészülni a rendkívüli eseményekre. Lakatos Tibor sikeresnek és hatékonynak értékelte az egység munkáját.

Az Új Szent János Kórház és Szakrendelő Kútvölgyi tömbje folyamatos készenlétben tartja több szinten berendezett karanténkórházi kapacitását. Az intézmény néhány órán belül rendelkezésre áll, amennyiben a járványügyi helyzet úgy kívánja.

 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!