2023. 03. 23. Csütörtök Emőke napja
Jelenleg a TV-ben:

Kormányinfó

Következik:

Híradó 11:55

Belföld

"Politikai boszorkányüldözésre hajtanak, nemzetközi színtéren"

Nem büntetheti meg az Európai Unió Magyarországot az alaptörvény negyedik módosítása miatt, mivel a változtatások nem ellentétesek az EU-s jogszabályokkal – mondta a Hír TV Rájátszás című műsorában Gulyás Gergely, az alkotmányügyi bizottság fideszes tagja.

Gulyás Gergely szerint az Európai Bizottság részéről érkező fenyegetések politikai játszmák részét képezik. „Sem az nem képzelhető el, hogy támogatási forrást vonnak meg, sem az, hogy a hetedik cikkely szerinti szankciók bármelyikét Magyarországgal szemben az EU alkalmazza – fogalmazott Gulyás Gergely. – Az azonban lehetséges, hogy különböző eljárások elindulnak, de ezeknek az eljárásoknak nem az a lényege, hogy eredménye legyen, hogy a végére érjen az eljárás és bármilyen szankció legyen, hanem az, hogy a magyar kormánnyal szemben nemzetközi színtéren lehessen egy politikai boszorkányüldözést folytatni” – tette hozzá az országgyűlési képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Szavazás

Szavazás

Betiltja Brüsszel 2035-től a hagyományos, belső égésű motorokat?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!