2022. 05. 25. Szerda Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

"Politikai boszorkányüldözésre hajtanak, nemzetközi színtéren"

Nem büntetheti meg az Európai Unió Magyarországot az alaptörvény negyedik módosítása miatt, mivel a változtatások nem ellentétesek az EU-s jogszabályokkal – mondta a Hír TV Rájátszás című műsorában Gulyás Gergely, az alkotmányügyi bizottság fideszes tagja.

Gulyás Gergely szerint az Európai Bizottság részéről érkező fenyegetések politikai játszmák részét képezik. „Sem az nem képzelhető el, hogy támogatási forrást vonnak meg, sem az, hogy a hetedik cikkely szerinti szankciók bármelyikét Magyarországgal szemben az EU alkalmazza – fogalmazott Gulyás Gergely. – Az azonban lehetséges, hogy különböző eljárások elindulnak, de ezeknek az eljárásoknak nem az a lényege, hogy eredménye legyen, hogy a végére érjen az eljárás és bármilyen szankció legyen, hanem az, hogy a magyar kormánnyal szemben nemzetközi színtéren lehessen egy politikai boszorkányüldözést folytatni” – tette hozzá az országgyűlési képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

A CPAC Hungary margójára

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatójának a Magyar Nemzetben megjelent véleménycikke.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!