2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Belföld

Gulyás Márton keményen odaszúrt a baloldali pártoknak a pedagógus tüntetések okán

Éles kritikával illette az ellenzéki pártokat Gulyás Márton baloldali véleményvezér. A Partizán YouTube csatornáján mondat azt, hogy Maruzsa Zoltán államtitkárral szemben nincs alternatív ellenzéki politikus, aki az oktatáspolitikát képviselhetné.

  • Gulyás Márton keményen odaszúrt a baloldali pártoknak a pedagógus tüntetések okán

"Nincs senki az ellenzéki térfélen - még az sem aki korábban kormányzati funkciót vállalt - aki természetes vezetője lenne , lehetne egyébként az ellenzéki tiltakozó megmozdulásoknak, akire mindenki úgy gondolja, hogy ő az az oktatáspolitikai szakértő, aki a fideszes közoktatási modellel szembe állítható" - az ellenzéki média egyik leghangosabb véleményvezére így kritizálta a balliberális pártok képviselőit, amiért Maruzsa Zoltánnal szemben nem tudnak ellenzéki alternatívát felmutatni.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!