2022. 05. 25. Szerda Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

"Gyurcsány és Szilvásy büntetőjogi felelőssége is felmerülhet"

Gyurcsány Ferenc vagy Szilvásy György büntetőjogi felelősségét veti fel, amennyiben a vizsgálóbizottsági, illetve a nyomozati munka során kiderül, hogy tudtak a Portik Tamásnak adott, fideszes politikusok lejáratását célzó akcióról – jelentette ki a Rájátszásban Gulyás Gergely.

Gulyás Gergely fideszes képviselő elmondta: az MSZP múlt héten küldött levelet Gyurcsány Ferenc pártjának a politikai együttműködés reményében, így a szocialisták nem hivatkozhatnak arra, hogy ez már nem ugyanaz az MSZP, mint 2008-ban.

„Laborc Sándor a rendszerváltozás óta eltelt időszakban egyedülállóan úgy lett miniszter, hogy még a saját szakbizottsága, annak egyébként SZDSZ-es tagja sem támogatta az ő kinevezését – fogalmazott Gulyás Gergely, hozzátéve: ennek ellenére az MSZP-s kormány Gyurcsány Ferenc vezetésével kinevezte őt. (…) Az sem igaz, hogy Bajnai Gordon küldte volna el, Bajnai Gordon alatt ő lemondott, majd ezt követően Bajnai Gordontól egy szép köszönőlevelet kapott a tevékenységéért. Tehát pontosan tudjuk, hogy Laborc Sándor a bizottsági ülésen hazudott, azt is tudjuk, hogy azóta is számos kérdésben újabb és újabb valótlanságokat állít” – mondta a Fidesz országgyűlési képviselője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

A CPAC Hungary margójára

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatójának a Magyar Nemzetben megjelent véleménycikke.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!