2023. 02. 06. Hétfő Dorottya, Dóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 08:00

Belföld

Gulyás Gergely: Gyurcsány Ferenc már 2006-ban sem tudott igazat mondani

Lenyűgözőnek nevezte a tüntetőket szétverő rendőri erőszakot Gyurcsány Ferenc, aki már 2006-ban sem tudott igazat mondani - így fogalmazott a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Polgári Mulató rendezvényén. Gulyás Gergely elmondta: az akkori kormány semmit sem tett azért, hogy a példátlan bűncselekmény-sorozatot a rendőrök feltárják és az igazságszolgáltatás sem volt képes megfelelő eljárások megindítására. A Miniszterelnökséget vezető miniszter a Színház- és Filmművészeti Egyetemen kialakult helyzetről is kifejtette a a véleményét.

  • Gulyás Gergely: Gyurcsány Ferenc már 2006-ban sem tudott igazat mondani

 

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a Színház- és Filmművészeti Egyetemen kialakult helyzetről is kifejtette a a véleményét. Elmondta, hogy sose gondolták volna azt, hogy egy eléggé belterjes, balliberális klikk az az államot és a kereszténydemokrata kormányt szeretné maga fölött felügyelőként. Gulyás Gergely mindehhez hozzátette, hogy örül annak, hogy "olyan sokan tüntetnek értük, akikről korábban nem is gondolta volna."

A teljes beszélgetés az alábbi videóban tekinthető meg:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Megfenyegette politikai ellenfeleit Gyurcsány Ferenc évindító beszédében

Megfenyegette politikai ellenfeleit Gyurcsány Ferenc évindító beszédében

Gyurcsány Ferenc szerint szégyelljék magukat a Fidesz szavazói és mindenki, aki támogatja a kormányt. Ezt a bukott miniszterelnök a DK 19. Tisztújító Kongresszusán jelentette ki. A pártelnök szerint Magyarország egyetlen reménye az árnyékkormány. Gyurcsány Ferenc évnyitó beszédében sok témát érintett, azonban az április 3-ai csúfos vereségről, és minden idők legnagyobb fideszes kétharmadáról egy szót sem ejtett.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!