2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szélesvásznú történelem - A Pál utcai fiúk 11:05

Belföld

Gulyás Gergely: Épeszű ember nem tárja a nyilvánosság elé a feleségével folytatott beszélgetést

Olyan fájdalmai voltak, hogy az utolsó kormányinfón már beinjekciózva válaszolt a jellemzően Magyar Péterrel kapcsolatos kérdésekre – a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Mandinernek ad interjút először februári műtétét követően.

  • Gulyás Gergely: Épeszű ember nem tárja a nyilvánosság elé a feleségével folytatott beszélgetést

A Mandiner Gulyás Gergellyel készített interjút.

- Hetekkel ezelőtt megműtötték. Milyen műtéti beavatkozáson esett át, miért volt erre szükség, s milyen hosszú a lábadozás?

- Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten estem át, amely az előző tíz nap rendkívüli fájdalmától eltekintve előzmény nélküli volt és azonnali beavatkozást igényelt. A műtét sikeres volt, de utána újra kellett tanulnom járni. Itt szeretnék köszönetet mondani az értem aggódóknak, jókívánságokat küldőknek, imákat mondóknak. Megkülönböztetett hála és köszönet az orvosoknak, ápolóknak és a rehabilitációban közreműködőknek. A Gerincklinikán és a rehabilitációm során is csak olyan orvosokkal, gyógytornászokkal, ápolókkal találkoztam, akik készségesen és példamutató szemlélettel álltak a betegekhez.

- Hogy van most?

- Ha a két hónappal ezelőtti állapotomhoz viszonyítok, akkor rosszul, ha a műtét utáni helyzethez és időbeli várakozásokhoz, akkor remekül. Minden fájdalmam megszűnt, bottal magabiztosan, anélkül még bizonytalanul, de tudok járni. Minden jel és orvosi előrejelzés szerint semmilyen maradandó hatása nem lesz a beavatkozásnak.

- Mennyire tudta hivatali feladatait ellátni? Mikor tér vissza a nyilvánosság elé?

- Legközelebbi munkatársaim műtét utáni héttől rendszeresen jöttek hozzám, már a kórházba is, így a legfontosabb minisztériumi ügyekben döntésképes voltam, de időm nagyobbik részét a felépülésemre kellett fordítanom. Ezen a héten már a rehabilitáció mellett a korábbi rend szerint igyekszem dolgozni. Húsvét után pedig a kabinet- és kormányüléseken is részt veszek majd és a kormányinfók is folytatódnak.

- Mit szól ahhoz, hogy Magyar Péter nyilvánosságra hozta a feleségével való beszélgetésről készített hangfelvételét?

- Kedden reagáltam rá: sok hűhó semmiért. Ez a felvétel semmit nem igazol a korábban Magyar Péter által megfogalmazott állítások közül, sőt még cáfolja is az ügyészség működésével kapcsolatos baloldali vádakat. A lényeg azonban mégiscsak az, hogy épeszű és bármilyen alacsony szintű, de létező erkölcsi mércével rendelkező ember nem veszi fel a feleségével, három közös gyermekük édesanyjával folytatott beszélgetését és nem tárja azt a nyilvánosság elé.

teljes cikk a Mandiner honlapján olvasható.

Fotó: Mandiner

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Gál Kinga: Háború vagy a béke, ez a választás tétje

Gál Kinga: Háború vagy a béke, ez a választás tétje

Ha nem lesz változás Brüsszelben, akkor Európa belesodródik a háborúba. A háború vagy a béke a választás tétje június 9-én. Csak a béke a megoldás és a békére csak a Fidesz a garancia - jelentette ki a kormánypárt választási manifesztumára utalva Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának elnöke a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!