2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

CPAC Magyarország 2024 09:00

Belföld

Gulyás: Az ellenzék csak hídfőállásokat épít

Kiváló emberek a Fidesz-KDNP polgármester- és képviselő-jelöltjei, akik együtt fognak működni a kormánnyal – jelentette ki Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter Baján egy lakossági fórumon. A miniszter szerint az ellenzék célja hídfőállások építése, ami sehova nem vezet.

  • Gulyás: Az ellenzék csak hídfőállásokat épít

Baját 2006 óta Fidesz-Kdnp-s polgármester vezeti. A kormánypárt jelöltje Fercsák Róbert, aki korábban alpolgármesterként, majd a város vezetőjeként már bizonyított

Van egy jó csomó fejlesztésünk, ami folyamatban van, és Baját sikerült a fejlődési pályára állítani gazdasági szempontból. Tehát az vitathatatlan és még az ellenfeleink sem tagadják, hogy Baja fejlődik és virágzik, és hát be kellene fejezni, illetve folytatni ezt a munkát olyan szintig is, hogy vannak rövid, közép és hosszú távú terveink a városnak a fejlődése szempontjából

 - mondta Fercsák Róbert, Baja polgármesterjelöltje.

Baján aktuális beruházás a fürdő fejlesztése, illetve a közterek megújítása. Gulyás Gergely szerint a város szépen fejlődik. A miniszterelnökséget vezető miniszter úgy látja, minden településnek az az érdeke, hogy október 13-án a legmegfelelőbb vezetőt találják meg

Az a legfontosabb, hogy a helyi közösség mindenhol azokat a személyeket válassza meg, akik a legalkalmasabb polgármester-jelöltnek, képviselő-jelöltnek. Úgy gondolom, hogy a FIDESZ-KDNP polgármester-jelöltjei, képviselő-jelöltjei kiváló emberek. A helyi közösség bizalmát vagy már kiérdemelték, vagy pedig érdemesek arra, hogy a jövőben kiérdemeljék, és az sem hátrány, hogyha egy polgármester korrekt módon együtt tud működni a kormánnyal

 - fogalmazott Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter.

Gulyás Gergely hozzátette: az ellenzéknek az a célja, hogy hídfőállásokat építsen, ahonnan támadni tudja a kormányt. Ez azonban sehova nem vezet.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

CPAC Hungary 2024 - élőben a HírTV műsorán + videó

CPAC Hungary 2024 - élőben a HírTV műsorán + videó

Csütörtöktől harmadik alkalommal tartják meg a CPAC Hungary-t, amely minden eddiginél nagyobb lesz. Majdnem háromezer résztvevőt várnak, köztük 500 külföldi vendéget. Az esemény legfontosabb pillanatait a HírTV élőben közvetíti.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!