2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Belföld

Gór Csaba nyílt levélben fordult a II. kerületi baloldali politikusokhoz

Nyílt levélben fordult a II. kerület MSZP-s polgármesterhez, valamint Tordai Bence párbeszédes országgyűlési képviselőhöz a Fidesz helyi frakcióvezetője Karácsony Gergely és Perjés Gábor adományládikás botránya és az OTP feljelentés miatt. Gór Csaba szerint minden jó érzésű embernek joga van tudni az igazságot: válasz még nem érkezett a levelére. A politikus egyúttal felkérte a vagyonnyilatkozatokat ellenőrző bizottságot, hogy indítson vizsgálatot Perjés Gábor ügyében.

  • Gór Csaba nyílt levélben fordult a II. kerületi baloldali politikusokhoz

Több millió forintnyi jövedelmet titkolhatott el Perjés Gábor II. kerületi önkormányzati képviselő, Karácsony Gergely mozgalmának korábbi pénzhordozó embere - derült ki a napokban. A NAV költségvetési csalás és pénzmosás gyanúja miatt is nyomoz az ügyben, de az OTP is feljelentést tett.

Úgy tudni ugyanis, hogy Karácsony Gergelyék - úgynevezett mikroadománygyűjtő ládáiban kötegben voltak a gyűrődésmentes, egymás utáni sorszámú 50 és 100 eurós bankjegyek, amelyeket Perjés Gábor később a bankba fizetett be.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Reagált a Fidesz Dobrev Klára kijelentéseire

Reagált a Fidesz Dobrev Klára kijelentéseire

Magyarország biztonságára a dollárbaloldal jelent veszélyt, mert külföldi megrendelőik kedvéért Gyurcsányék háborúba sodornák az országot, újra leépítenék a nemzeti haderőt, elajándékoznák fegyvereinket és feladnák hazánk szuverenitását.
Folytatódnak az ellenzéki belharcok Zuglóban + videó

Folytatódnak az ellenzéki belharcok Zuglóban + videó

Az MSZP és a DK ugyan megállapodott arról, hogy támogatják Horváth Csaba újra indulását a 14. kerületben, a Momentum Mozgalommal, illetve az ellenzéki oldal más pártjaival még folynak tárgyalások. Az LMP még nem tudja, hogy támogatja-e Zugló jelenlegi polgármesterének újrázását.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!