2023. 09. 23. Szombat Tekla napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Belföld

Gondokat lát az LMP a szemétszedés terén

A Római-part egy szakaszát tisztította meg az LMP a szemétszedés világnapján.

  • Gondokat lát az LMP a szemétszedés terén

A zöldpárt akciójával arra is fel akarta hívni a figyelmet, hogy gondok vannak az országban a szemétszedés terén, mivel szerintük, ahogy szóvivőjük mondta, sem a fővárosnak, sem az államnak nincs elég pénze arra, hogy normálisan megfizesse a szemétszállítókat.

„A főváros és a kormányvezetés nagyon alapos munkát végez, központosít mindent, ennek látjuk most is a csődjét. Emlékezzünk vissza, hogy például a kukaholding kialakítása és megszervezése mekkora csőd volt és mennyi sok problémát okozott. Sok év munkájába került, míg az önkormányzatok megszervezték a saját szemételszállításokat, a hulladékgyűjtő szigeteket, a szelektív gyűjtést EU forrásokból, ezeket mind-mind a kormány beszántotta” – sorolta Gál József szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!