2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Globál: Kárpátalján a rettegés az úr

Adásunkban Domszky Lászlóval beszélgettünk, aki Kárpátalján forgatott.

  • Globál: Kárpátalján a rettegés az úr

Kényszersorozás Ukrajnában! Otthonukból, családjuk mellől, munkahelyükről, az utcáról, piacról, sőt óvoda elől hurcolják el szolgálatra a férfiakat. Kárpátalján - a többi ukrán régióhoz hasonlóan - a rettegés az úr, de vajon meddig?

Adásunk első felében egy kollégával beszélgettünk, aki Kárpátalján forgatott. 

Sohrab Ahmari újságíró szerint az Amerikában kiépülő ideológiai diktatúra és cenzúra a 80-as évek Szovjetunióját idézi - a lázadás azonban megkezdődött.

Az Open Doors kiadta jelentését a keresztényüldözésről. A legveszélyesebb országok listáját Észak-Korea vezeti, utána pedig muszlim többségű országok következnek. Hölvényi Györgyöt, a KDNP európai parlamenti képviselőjét kapcsoltuk.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Az Európában élő migránsok is vállalnák a sorkatonai szolgálatot új hazájuk érdekében?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!