2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szélesvásznú történelem - Csinibaba 11:05

Belföld

Gegesy: Ferencváros sokat bukik a parkoláson

Több száz milliós kár érhette a ferencvárosi önkormányzatot az elmúlt négy évben parkolási cégének üzemeltetése miatt – jelentette ki Gegesy Ferenc, a baloldali pártok közös polgármesterjelöltje.

A politikus szerint míg 2010-ben 214 millió forintos nyeresége volt a kerületnek a parkolási tevékenységből, addig 2014-re csak azért nem termel veszteséget, mert közben bevezették a kerékbilincselést. Az önkormányzat jelenlegi vezetése cáfol – szerintük a cég minden évben növekvő bevételt produkál az önkormányzat számára. A Magyar Hírlap múlt heti cikkére, miszerint már nem lakik a kerületben, Gegesy Ferenc úgy reagált: korábban sem élt a Ferencvárosban, és továbbra sem tervezi, hogy odaköltözik.

Riporter: – Tervezi, hogy ideköltözik?
Gegesy Ferenc: – Nem. Ez rögtön ’90 őszén felmerült, mert akkor éppen költöztem Újpestről Angyalföldre. Panelből panelbe. És itt, a Ferenc téren volt egy csodaszép lakás a rehabilitációban. És nagyon mondták, hogy költözzem ide, és hát nagyon fájt a szívem, de azt mondtam, hogy nem, mert aztán hogy nézne az ki, vagy hogyan védeném meg magamat attól, hogy a polgármester első tevékenysége az, hogy lakást szerez magának.


Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Lelepleződött Magyar Péter

Lelepleződött Magyar Péter

Magyar Péter hazudott – írja az Origo. Nem a párt neve miatt választotta a Tisza Pártot, hanem mert pontosan ismerte őket. Az összekötőkapocs pedig a piramisjátékért 4 évig börtönben ült anyós jelölt volt. S. Máriának ugyanis ugyanebben a piramisjátékban bűntársa volt a Tisza Párt alapítója.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!