2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

A kenguru

Következik:

Híradó 22:15

Belföld

Gázpalackokkal teli garázs lángolt Debrecenben

45 embernek kellett elhagynia a lakását hajnalban Debrecenben, mert kigyulladt egy gázpalackokkal teli garázs.

A tűzoltók és katasztrófavédők a tüzet már eloltották, a palackokat folyamatosan hűtik. Két átforrósodott palack szelepe megsérült és szivárog, ezért megközelíthetetlen, így a rendőrségnek kellett kilőnie azokat. A kitelepített lakók a robbanásveszély teljes megszüntetése után térhettek vissza otthonaikba.

„Az éjszakai órákban érkezett a jelzés, hogy Debrecenben kigyulladt egy garázs. A négyszer nyolc méteres épület oltásához a debreceni egységek vonultak, valamint a megyei műveleti szolgálat – számolt be a Hír TV-nek a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelem szóvivője. – A helyszínre érkező 13 tűzoltó három vízsugárral eloltotta a lángokat. Az épületben hét db gázpalack volt, négy oxigén és három dissous palack. Emiatt a területet 50 méteres körzetben lezárták, a kiürítés 12 lakóházat érintett, így 45 embernek kellett átmenetileg elhagynia az otthonát. A túlhevült palackokat az esetleges robbanás elkerülése érdekében a rendőrség szakemberei kilőtték. A lakók reggel 4 óra körül visszatérhettek otthonaikba” – közölte Madai Petra.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!