2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Gátlástalan bűnözői múltja van Magyar Péter gazdasági vezetőjének + videó

8 milliárdos csalássorozat miatt 4 évet töltött fegyházban Sájer Mária Judit, Magyar Péter legközelebbi munkatársa, gazdasági vezetője - számolt be a Metropol.

  • Gátlástalan bűnözői múltja van Magyar Péter gazdasági vezetőjének + videó

A lap úgy tudja, hogy a közelmúltban szabadult fegyházbüntetéséből Sájer Mária Judit, akit amiatt ítéltek el, mert egy bűnszervezet tagjaként 1200 embertől csalt ki pénzt. Most pedig Magyar Péter legközelebbi munkatársaként találta meg számításait.

A Metropol közlése szerint Sájer Mária Judit éveken át egy piramisjátékot üzemeltető banda tagjaként csalt, lopott és hamisított, nyugdíjasok százait is meglopva.

Bűntársaival 8 milliárd forintot tüntettek el, a pénz nagy része azóta sem került elő. Körülbelül 7 milliárd forintot sikerült elrejteniük a hatóságok elől

- mutatnak rá.

Magyar Péter gazdasági vezetője egyébként az édesanyja Vogel Evelynnek, Magyar élettársának, akit az újdonsült politikus minden rendezvényre magával visz. 

Ő kezeli a számlákat, fizeti a beszállítókat, színpadi technikát, testőröket, irányítja, kezeli a hirtelen százmilliókkal felduzzasztott Magyar-klán pénzügyeit.

A teljes cikk IDE kattintva olvasható.

Híradónkban a témával kapcsolatban Tóth Erik, az Alapjogokért Központ kutatási igazgatója fejtette ki véleményét. 

Fotó: Metropol

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Balatoni Katalin: a kormány vonzóvá teszi a pedagóguspályát

Balatoni Katalin: a kormány vonzóvá teszi a pedagóguspályát

A kormány minden intézkedést megtesz, amivel vonzóbbá tudja tenni a pedagóguspályát – hangsúlyozta Balatoni Katalin, a Belügyminisztérium köznevelési helyettes államtitkára a tanári pálya népszerűsítésére indított rendezvénysorozat budapesti állomásán elmondott köszöntőjében.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!