2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Mátyás utolsó éjszakája

Következik:

Vezércikk 04:00

Belföld

Gárdista egyenruhába öltöztette Puzsér Vágó Istvánt

Gárdista egyenruhába öltöztette Puzsér Róbert a DK-s Vágó Istvánt – írta az Origp.

  • Gárdista egyenruhába öltöztette Puzsér Vágó Istvánt

A portál rámutat, hogy a főpolgármester-jelölt azt követően gúnyolta ki a Demokratikus Koalíció politikusát, hogy az bejelentette: a Jobbik támogatásával önkormányzati képviselő-jelöltként megméretteti magát.

Puzsér a kép alá azt írta: Vágó István vénségére Gyurcsány Ferenc egyházában lett prédikátor. A publicista jelképesen átkeresztelte Vágó Gárd Istvánnak.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!