2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szélesvásznú történelem - A Pál utcai fiúk 11:05

Belföld

Gajdics Ottó: Donáth Anna csacsog

Gajdics Ottó vezércikke a Magyar Nemzetben.

  • Gajdics Ottó: Donáth Anna csacsog

Gondolom, nem árulok el nagy titkot, de nem szoktam este, lefekvés előtt arról csacsogni Donáth Annával, hogy „Te Ancsa, és ma mit sikerült ártanod a hazádnak!?”. Azt sem szoktam vele naponta háromszor egyeztetni, hogy Magyarországot, a kormányt vagy kizárólag Orbán Viktort akarják-e barátnőivel pénzügyileg kiéheztetni. Aziránt sem érdeklődtem nála még informálisan sem, ő legalább tudja-e, mi fán terem az a jogállamiság, amire hivatkozva meg akarják buktatni a kormányt. Mégis tudok mindent. Nem mástól, mint tőle magától.

 

Tudtuk persze az ő kiszivárgott beismerő vallomása előtt is, hogy az Európai Unióban semmiféle hivatalos definíciója nem létezik a jogállamiságnak, következésképpen a hiányára, megsértésére nem jogszerű hivatkozni, és különösen otromba megsértése a jogállam elvének, ha pénzügyi szankciókkal sújtanak egy tagországot ennek a meghatározatlan fogalomnak a takarásában. Tudtuk azt is, hogy marhaság a naponta ismétlődő támadássorozatot azzal mentegetni, hogy ők csak a miniszterelnöknek akarnak rosszat.

Orbán Viktor ugyanis nem magánemberként ruccan ki néha Brüsszelbe, hanem Magyarország kormányfőjeként. A képviseleti demokrácia szabályai értelmében tehát aki őt bármiben meg akarja rövidíteni, az a magyar emberekkel packázik. Mondhatnak erről bármit a sunyin alákérdező médiában, de amikor azt érzik, egymás között vannak, nem is akarnak mellébeszélni. Kimondják kertelés nélkül, hogy szándékosan manipulálják az uniós tisztségviselőket álhírekkel, tudatosan vezetik félre a nemzetközi közvéleményt, majd nem tesznek ellene semmit, amikor az összeöntött trutymó idehaza is habzani és terjengeni kezd. Hagyják, hogy őket is magával sodorja a szennyes áradat.

Donáth az újabb napvilágra került felvételrészleten szemrebbenés nélkül beismerte azt is, hogy Varga Juditnak, a máskor kigúnyolt, lejáratni szándékozott igazságügy-miniszternek teljesen igaza van, és jogi érvelése kikezdhetetlen, amikor visszautasítja a jogállamiság bunkósbotként történő használatát. Aki őrzi még a józan eszét, az persze ezt is tudta. Mégis könnyebb most a helyzetünk kicsit, hogy bár nem szándékosan, de ő is vallomást tett. Mert nem elég ennek az összeesküvésnek ismerni a módszereit, bizonyítani is tudni kell, és ezt most a locsi-fecsi nő megtette helyettünk.

Bátran kijelenthetjük tehát, hogy a hazai balliberális ellenzék az uniós szervezetekbe delegált tagjain keresztül naponta kelti rossz hírét hazánknak. Tevékenységük közben nem riadnak vissza a nyilvánvaló hazudozástól, a csúsztatástól és az álhírgyártástól sem.

Az így félrevezetett, manipulált uniós képviselőket és tisztségviselőket arra akarják rávenni, hogy az európai értékek semmibevételére és a jogállamiság megsértésére hivatkozva pénzügyi forrásokat vonjanak meg hazánktól, vagyis buktassák meg a kormányt. Erre ezek a politikusok kaphatók, hiszen Magyarország keményen ellenáll törekvéseiknek az illegális bevándorlás és a tagállami szuverenitás megnyirbálásának kérdéseiben. Az ő érdekük az, hogy Közép-Európában is gyenge, zsarolható és segítségre szoruló kormányok kínlódjanak azon válságok kezelésével, amelyeket az unió sem tud megoldani. Hiszen a tönkretett államok idegen zsoldban álló baloldali vezetői önként ajánlják majd fel önállóságuk megmaradt morzsáit, hogy kapjanak valami nyugdíjas állást a kevert népességű nyitott társadalomra épülő Európai Egyesült Államokban. Ez az Orbán-fóbia végső értelme, ez áll a nemzeti kormány ellehetetlenítésének nemzetközi szándéka mögött. Aljas összeesküvés ez, amiben a magyar nép által választott képviselők részvétele hazaárulás. Akkor is, ha nincs definiálva, mint a jogállamiság.

Gajdics Ottó/Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Gál Kinga: Háború vagy a béke, ez a választás tétje

Gál Kinga: Háború vagy a béke, ez a választás tétje

Ha nem lesz változás Brüsszelben, akkor Európa belesodródik a háborúba. A háború vagy a béke a választás tétje június 9-én. Csak a béke a megoldás és a békére csak a Fidesz a garancia - jelentette ki a kormánypárt választási manifesztumára utalva Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának elnöke a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!