2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Belföld

Fűts okosan!

Vizes fával, háztartási hulladékkal és rongyokkal is fűtenek télen a magyarok. Ez azonban nem csak a fűtőberendezésekben tesz kárt, hanem könnyen lakástűzhöz is vezethet. Az agrárminisztérium figyelemfelhívó kampányt indított a lakosság rossz szokásainak elhagyására. Fűts okosan! - ezt hirdeti az agrárminisztérium téli környezetvédelmi programja, amivel a levegő minőségét szeretnék javítani.

  • Fűts okosan!

Fűts okosan! - ezt hirdeti az agrárminisztérium téli környezetvédelmi programja, amivel a levegő minőségét szeretnék javítani. A szálló por vírushelyzettől függetlenül is veszélyezteti az egészséget, napjainkra pedig a légszennyezés vált az egyik legjelentősebb egészségkárosító tényezővé. A világon évente 3 milliónál is több emberéletet követel.

A kampányban arra hívják fel a figyelmet, hogy fontos a megfelelő tüzelőanyag kiválasztása, mert a fűtés során veszélyes, sok esetben rákkeltő anyagok kerülhetnek a levegőbe.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!