2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Belföld

Futó Barnabás: Több vizsgálatra van szükség a pontos személyi felelősségre vonáshoz

Újabb bizonyítási indítványt terjesztett elő Futó Barnabás, a Pesti úti Idősotthonban történt mulasztásokkal kapcsolatban - mondta az ügyvéd a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország című műsorában. Futó Barnabás hangsúlyozta: Budapest Főváros Kormányhivatalának vizsgálata megállapította, hogy az intézményben fenn áll a fenntartó felelőssége, hiszen tavaly ősszel felére csökkentették az egészségügyi dolgozók létszámát. Azt is hozzátette: egy későbbi vizsgálat állapíthatja majd meg, hogy személy szerint ki hibáztatható ezért, ugyanakkor polgári és büntetőjogi szempontból is felmerült a főváros felelőssége.

  • Futó Barnabás: Több vizsgálatra van szükség a pontos személyi felelősségre vonáshoz

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!