2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szomszédaink a magyarok - Auzstria, Horvátország, Szlovénia 03:00

Belföld

Fürjes Balázs: Tavasszal egyszülős családi segítő központot nyitunk Budán

„Egyedül maradni nem könnyű helyzet. Se a gyerekeknek, se a felnőtteknek. Ilyenkor nagyon elkél a figyelem, a megértés, az odafordulás, a segítség. A közösség részéről is. Hogy segíthessünk, tavasszal Nagy Annával, az Egyedülálló Szülők klubjának elnökével az egyszülős családokat segítő központot hozunk létre Budán, a XII. kerületben, a Déli pályaudvar mellett. Egy tágas, barátságos, közel 200 négyzetméteres tér szolgálja majd az egyedülálló szülőket és gyermekeiket. Bankfiók volt itt, a belső átépítés megkezdődött, nyitás tavasszal! Novák Katalinnal közösen javasoltuk a kormánynak, hogy biztosítsa a központ felállításának költségeit” – olvasható Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár Facebook-oldalán.

  • Fürjes Balázs: Tavasszal egyszülős családi segítő központot nyitunk Budán

Gyermekprogramok, állásbörzék, jogi és pszichológiai tanácsadás, előadások, workshopok, korrepetálás a gyerekeknek – a pesti Központban legkülönbözőbb módon segítik az egyszülős családokat. A cél, hogy ezek a szolgáltatások a budai egyszülős családok közelében is elérhetőek legyenek!

Fotó: Facebook 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!