2022. 10. 03. Hétfő Helga napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Hunky Blues - Az Amerika Álom 02:00

Belföld

Frontális karambol a 38-as főúton, három halott

Hárman haltak meg egy frontális karambolban a 38-as főúton Rakamaz és Nyírtelek között.

Két kocsi ütközött, egyelőre nem tudni, pontosan mi vezetett a karambolhoz. A kocsiban ülők közül ketten a helyszínen meghaltak, egy ember életét pedig még megpróbálták megmenteni a mentők, de nem jártak sikerrel. Az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére a rendőrség lezárta.

– A 38-as számú főúton a 20-as kilométerkőnél két személygépkocsi frontálisan ütközött. A két autóban összesen hárman utaztak, mindannyian életüket vesztették. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók két gépjárműfecskendővel vonultak a helyszínre, és a roncsokból már csak két holttestet tudtak kiemelni. Az egyik gépjármű gázüzemű volt, így a tűzoltóknak a szokásos helyszínbiztosítás mellett a gázpalackot is ki kellett iktatniuk a rendszerből, hiszen fennállt a robbanás veszélye – közölte Dóka Imre, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!