2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:10

Belföld

Frakcióülést tartottak a kormánypártok Esztergomban

Kihelyezett frakcióülést tartottak a kormánypártok Esztergomban tegnap. Az egyeztetésen a jövő évi országgyűlési választásról, a brüsszeli támadásokról és a járványhelyzetről is beszélt a miniszterelnök. A Fidesz frakcióvezetője arról számolt be, hogy Brüsszel a helyreállítási pénzek visszatartásával zsarolja Magyarországot a gyermekvédelmi törvény miatt, de a kormány nem enged. Kocsis Máté úgy fogalmazott: a gyermekvédelmi törvényről nem Brüsszel dönt, hanem a magyarok fognak népszavazáson.

  • Frakcióülést tartottak a kormánypártok Esztergomban

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!