2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Belföld

Fővárosi Közgyűlés: A lakossági egyetértés nélkül ne épülhessen akkumulátorgyár Budapesten

A lakossági egyetértés nélkül ne épülhessen akkumulátorgyár Budapesten - erről is szavazott a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén. A baloldali Szaniszló Sándor, V. Naszályi Márta és Soproni Tamás javaslatára elfogadták az ellenzékiek, hogy alkatrészt gyártó vagy összeszerelő üzem sem létesülhet a helyiek döntése nélkül. Szaniszló Sándor az akkumulátorgyárat iparosításnak és környezetkárosításnak nevezte.

  • Fővárosi Közgyűlés: A lakossági egyetértés nélkül ne épülhessen akkumulátorgyár Budapesten

17 igen szavazattal elfogadta a Fővárosi Közgyűlés a baloldali kerületi polgármesterek javaslatát, hogy Budapest közigazgatási területén ne épülhessen akkumulátorgyár a helyiek egyetértése nélkül.

A DK-s vezetésű XVIII. kerületi polgármester szerint az akkumulátorgyár környezetszennyező és a lakosságra is veszélyes lehet.

A fővárosi Fidesz-KDNP frakcióvezetője rámutatott: a Karácsony Gergely vezette fővárosnak megint az a fontos, hogy beszéljen egy aktuális politikai témáról és nem az érdemi cselekvés.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Már az első nap Fidesz-plakátokat rongáltak

Már az első nap Fidesz-plakátokat rongáltak

Éjféltől lehetett kirakni az önkormányzati választások kampányplakátjait. Józsefvárosban csupán néhány óra kellett ahhoz, hogy valaki megrongálja, letépje Sára Botondnak, a Fidesz–KDNP jelöltjének a plakátjait. Volt olyan oszlop is, ahol a kormánypárti jelölt hirdetőtáblája helyére Pikó András jelenlegi baloldali polgármesteré került.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Üti-veri egymást a DK és a Kutyapárt a Hegyvidéken

Üti-veri egymást a DK és a Kutyapárt a Hegyvidéken

Annak ellenére, hogy a Kutyapárt megnyerte az előválasztást a Hegyvidéken, Gyurcsányék ráindítják a jelöltjüket. A Kutyapárt szerint a DK, a DK szerint a pedig Kutyapárt az akadálya annak, hogy legyőzzék a Fideszt a XII. kerületben.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!