2021. 12. 05. Vasárnap Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Forgalomkorlátozások lesznek vasárnap Nógrád megyében autóverseny miatt

A rali országos bajnokság első futama miatt több útszakaszon ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani vasárnap Nógrád megyében - tájékoztatta az MTI-t a megyei főkapitányság pénteken.

Közölték, vasárnap 6-tól 21 óráig teljes szélességében lezárják a 23117-es út Salgótarján és Kazár közötti szakaszát. Kerülni Vizslás irányába javasolt; 6 óra 30 perctől 21 óra 30 percig teljes szélességében lezárják a Bátonyterenye Szorospataki út 104. szám előtti útkereszteződéstől a Szorospatak irányába vezető útszakaszt; 7 óra 30 perctől 21 óra 30 percig teljes útlezárásra kell számítani a 2408-as számú úton Mátrakeresztes és Mátraszentimre között, a 23+512 és a 13+570 kilométerszelvény közötti szakaszon. Kerülni Recsk, illetve Gyöngyös irányába javasolt.

A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy az érintett időszakokban a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek, és arra is, hogy a balesetek megelőzése érdekében a versenyt biztonságos helyről, a szabályokat betartva tekintsék meg.

A Steelvent Salgó Rally futamain a Salgótarján-Kazár és a Mátraszentimre-Mátrakeresztes szakasz szabadon látogatható, nézők elől elzárt területek Bátonyterenye és Mátraalmás között lesznek, itt a rajt utáni három-négy kilométer látogatható.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Orbán Viktor: Adni jó! + videó

December 5-én ünnepeljük az önkéntesség világnapját, melynek előestéjén Orbán Viktor ellátogatott az Ökomenikus Segélyszervezet adományboltjához – derült ki a kormányfő által közzétett videóból és fotóalbumból.

Ukrajnában ismét szigorítanak

Ukrajnában ismét szigorítanak, ami azt jelenti, hogy hétfőtől az enyhébb járványügyi zónákban a vállalkozások és közintézmények is csak úgy működhetnek majd, ha az alkalmazottak mindegyike be lesz oltva.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!