2024. 05. 01. Szerda Fülöp, Jakab napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Folytatódott a Fenyő-gyilkosság tárgyalása, Gyárfás Tamás az utolsó szó jogán szólalt fel + videó

Kedden folytatódott Gyárfás Tamás és Portik Tamás régóta húzódó gyilkossági pere. A tárgyalás kezdése azonban csúszott, mert Portik Tamás fia megjelent a bíróságon, hogy beszéljen a bíróval. A bíró elutasította, helyette többször kérte, hogy engedje őt be a terembe, vagy hívni fogja a biztonságiakat. „Hívja nyugodtan” - mondta, majd leöntötte Pótát egy pohár hideg kávéval.

  • Folytatódott a Fenyő-gyilkosság tárgyalása, Gyárfás Tamás az utolsó szó jogán szólalt fel + videó

Korábban beszámoltunk róla, hogy meglehetősen botrányos jelenetekkel indult a Fenyő-gyilkosság ügyében zajló legújabb tárgyalási nap, Portik Tamás fia ugyanis kávéval öntötte le az ügyben eljáró bírót. Az eset után a másodrendű vádlott fiát őrizetbe vették és hivatalos személy elleni erőszak vádjában kihallgatták.

„Hogyha ebből a két ítéletből akár csak egyet is megkap, onnantól kezdve életfogyt lesz"

- pár évvel ezelőtt így beszélt Lakatos András, azaz Kisbandi legfőbb bizalmasáról, Portik Tamásról. Az egykori Energol-vezér mindenkit meglepve, akkor és azóta is állandóan hosszú hajjal és szakállal jelent meg a bíróságon. Csak úgy, mint most kedden délelőtt.

„Az elsőrendű vádlott az utolsó szó jogán felszólalt, majd a bíróság a mai tárgyalást félbeszakította azzal, hogy a holnapi nap a másodrendű vádlott az utolsó szó jogán kezdi el a felszólalását" - közölte a Fővárosi Bíróság szóvivője.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!