2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Nagyapám Horthy Miklós 03:00

Belföld

Folytatódik a boldogságkeresés!

Újra megjelent Kopp Mária és Skrabski Árpád könyve, „A boldogságkeresés útjai és útvesztői” a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és Családokért (KINCS) kiadásban. A kötet olyan izgalmas kérdésekre keresi a választ, hogy miként függ össze a család és a házasság a testi-lelki egészséggel. A könyv a párkapcsolatokkal és a családdal kapcsolatban a mostani, lelkileg is igen megterhelő időszakban iránymutatást és egy kis lelki töltekezést adhat azoknak, akik kézbe veszik.

  • Folytatódik a boldogságkeresés!

Hol a boldogság mostanában? - teszi fel az emberiség a lét örök kérdését. Amióta világ a világ, nemzedékek sora fürkészi a választ, ám a kiegyensúlyozott párkapcsolatnál még senki nem tudott jobb feleletet adni. A kötet szerzőpárosa, Kopp Mária és férje, Skrabski Árpád tudományos és emberi kíváncsisággal nézték, kutatták a világot, és közben keresték azt, amit annyian: hogy lehetünk boldogok? A kutatás eredménye pedig „A boldogságkeresés útjai és útvesztői” című könyv. A sorok között választ kaphatunk, mit tehetünk azért, hogy olyan családunk, párkapcsolatunk legyen, amelyre mindig is vágytunk. A kötet öt évvel ezelőtt is nagy siker volt, ezért a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) idén vállalta, hogy a L’Harmattan Kiadóval és a Kopp Mária által alapított Három Királyfi Három Királylány Alapítvánnyal együttműködve újra kiadja azt.

Kopp Mária orvosként és pszichológusként is azt vallotta, hogy a test és a lélek csak együtt vizsgálható teljességben. Az egészség forrása mindkét összetevő megfelelő működése, és ehhez - Magyarországon mindenképp - az egyik legfontosabb alapot a család biztosítja. Azt vallotta, hogy a boldogság nem egy állapot, hanem tevékeny haladás a céljaink felé vezető úton. „A boldogságkeresés útjai és útvesztői” ebben próbál meg segítséget nyújtani a fiataloknak és az időseknek, a családosoknak és az egyedülállóknak, nőknek és férfiaknak. A könyv tudományos megalapozottsággal vizsgálja az életközösségeket, a női és férfi szerepeket, a családot és az életminőséget meghatározó és befolyásoló tényezőket. A maga lényeglátásával, tudományos ismeretterjesztő, ugyanakkor lélekemelő, kincset érő gondolataival mindenkihez szól és mindenkit megérint.

„A boldogságkeresés útjai és útvesztői” kapható a legnagyobb könyvesboltokban. 

 

Online könyvbemutató: www.facebook.com/events/ 196264085382297

Webshop: http://webshop.harmattan.hu/? id= aa725cb0e8674da4a9ddf148c5874c dc&p=termeklap&tkod=4561

 

 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk: Daniel Freund Orbán Viktorral kel és fekszik + videó

Vezércikk: Daniel Freund Orbán Viktorral kel és fekszik + videó

A bukott baloldali miniszterelnök-jelölt legújabb Facebook-bejegyzése arra utal, hogy Brüsszelben kiadták az ukázt: Soros kitartottjai, egyesüljetek! Márki-Zay Péter most azzal büszkélkedett a Facebook oldalán, hogy Daniel Freunddal, Magyarország "nagy barátjával" találkozott. A hírre a Vezércikk vendégei is reagáltak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Jön az autósok rémálma, az ónos eső!

Jön az autósok rémálma, az ónos eső!

A katasztrófavédelem azt ajánlja az autósoknak, hogy indulás előtt tájékozódjanak az aktuális időjárási helyzetről, az érvényben lévő meteorológiai riasztásokról a meteorológiai szolgálat honlapján, az aktuális útviszonyokról pedig a Magyar Közút információs portálján.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!