2024. 03. 01. Péntek Albin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Belföld

Folytatják a balliberális pártok a tárgyalásokat + videó

Az LMP folytatja az ellenzéki pártokkal a tárgyalásokat az összefogásról - jelentette be Bakos Bernadett az LMP országgyűlési képviselője. A balliberális pártok a napokban egy asztalhoz ültek hogy a fővárosi együttműködésről egyeztessenek. Az egyeztetést Karácsony Gergely főpolgármester hívta össze, mivel Budapest első embere egy közös ellenzéki listát szeretne Budapesten.

  • Folytatják a balliberális pártok a tárgyalásokat + videó

Folyamatosak az üzengetések az elmúlt időszakban az ellenzéki pártok között. Most viszont mégis úgy tűnik, hogy ez csak kifelé szól. Az elmúlt napokban egy asztalhoz ültek a DK a Momentum, az LMP a Párbeszéd és az MSZP politikusai.

Bakos Bernadett, az LMP országgyűlési képviselője kiemelte, hogy rengeteg érdeket kell egyeztetni ahhoz, hogy egy Fővárosi ellenzéki összefogás összejöjjön.

Mindenféleképpen nyitottak vagyunk a kooperációra. Mi arra számítunk, hogy még egy ideig elfog tartani ez a folyamat, hiszen nagyon sok érdeket kell összeegyeztetni, sok politikai érvet és állítást kell összeegyeztetni, hiszen nem csak az együttműködés feltételéről kell megállapodni, hanem arról is, hogy milyen ügyeket, hogyan szeretne képviselni ez az összefogás a fővárosban - mutatott rá.

A képviselő hozzátette, hogy a tárgyalások Vitézy Dáviddal is folyamatban vannak és még nem született döntés a júniusi választásokkal kapcsolatban sem.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!