2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Földi: Az ellenzéki politikusok csak hatalomra akarnak jutni

Az ellenzék az ideológiai elveket félretéve hajlandó politizálni annak érdekében, hogy hatalomra jusson - erről beszélt Földi László A Nyolcas című műsorunkban. A biztonságpolitikai szakértő hangsúlyozta, hogy a baloldali pártok régóta próbálkoznak kiépíteni szervezeteiket országszerte, amelyek a sok bukás után most az 1-1 elleni stratégiában találták meg az egyetlen lehetőségüket a pozíciók elnyerésére.

  • Földi: Az ellenzéki politikusok csak hatalomra akarnak jutni

A Földi Lászlóval készült teljes beszélgetést vasárnap este 8 óra 5 perckor láthatják A Nyolcas című műsorunkban.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!