2023. 10. 02. Hétfő Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Foglalt: megteltek a szállodák

Telt ház van a legtöbb szállodában a hosszú hétvégén. Sokan töltik az ünnepet Debrecenben és Hajdúszoboszlón is. A tapasztalatok szerint elsősorban magyar családok érkeznek. A gyereknek ilyenkor sok hotelben szerveznek húsvéti programokat.

Húsvéti tojásokat készítenek a gyerekek az egyik hajdúszoboszlói szállodában. Különböző technikákkal dolgoztak. – Úgy csináltam ezt a tojást, hogy befestettem zöldre és üvegfestékkel díszítettem ki. A másikat pedig beragasztóztam és fonallal körbe tekertem – magyarázta Fekete Petra.
A szállodában minden szoba foglalt a hosszú hétvégén. Hódosiék minden évben visszatérnek ide. – Egerből érkeztünk, nem olyan messziről, visszatérő vendégek vagyunk, nagyon szeretjük Hajdúszoboszlót és kifejezetten ezt a szállodát – mondta Hódosi Lajosné.

A vendégek nagy része már hetekkel ezelőtt lefoglalta a szállást, de olyan is akad, aki ezt az utolsó napokra hagyta. – Durván 2-3 héttel az érkezés előtt, de vannak azért akik egy pár nappal az érkezés előtt próbálnak helyet foglalni – mondta Szuromi György szállodaigazgató

Az egyik debreceni szállodába is elsősorban családok érkeztek. – Budapestről jöttünk, az unokáknak most van iskolai szünideje, és azt használjuk ki – közölte Gömze Lászlóné.

Húsvétkor telt ház lesz a debreceni szállodák nagy részében. Leginkább magyar vendégek érkeztek. – 70 százalékban magyar vendégeket várunk, 30 százalékban pedig külföldieket. Elsősorban szlovák, cseh és román vendégek, akik a külföldieket képviselik – nyilatkozta Tusz Adorján recepcióvezető.

Idén Húsvétkor inkább a hegyekben illetve gyógyfürdős szállodákban töltik a legtöbben az ünnepet, a hideg miatt a Balatonhoz az elmúlt évekhez képest kevesebben utaztak.

Ezek is érdekelhetik

Top10 - Térjünk a lényegre!

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!