2023. 05. 29. Hétfő Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Bayer show 08:05

Belföld

Fodor szerint természetes, nem is várt mást

Természetesnek tartja Fodor Gábor, a Liberálisok elnöke, hogy nem profitált az ellenzék a kormány népszerűségvesztéséből.

A decemberi közvélemény-kutatások szerint a Fidesz–KDNP csaknem egymillió támogatót vesztett az önkormányzati voksolás után mért adatokhoz képest. A többség ugyanakkor nem választott új pártot, a bizonytalanok tábora erősödött. Fodor Gábor Versus című műsorunkban azt mondta: szerinte meg kell várni a következő hónapok eredményeit, de egyelőre nem várható az ellenzéki pártok ugrásszerű erősödése.

„A Fidesz-szavazóknak egy jelentős része most lényegében egy-két hónap alatt fordult el, ahogy mondta ön is, milliós nagyságrendben, tehát az egymilliót megközelítő nagyságrendben. Azért ez nem úgy megy, hogy októberben még Fidesz-szavazónak gondoltam magam, és decemberben már ellenzéki szavazó vagyok, hanem először természetesen ezek az elkeseredett, csalódott, megdöbbent szavazók a politikától távolságot tartók táborába mennek át, és utána kérdés, hogy az ellenzéki pártok tudnak-e belőlük meríteni” – fogalmazott a Liberálisok elnöke.

A Fodor Gáborral készült teljes interjút a Versusban láthatják vasárnap 21 óra 30 perctől.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Vargha Tamás: adósai vagyunk hőseinknek

Vargha Tamás: adósai vagyunk hőseinknek

Adósai vagyunk hőseinknek, minden hazánkfiának, aki valaha életét áldozta a hazáért - hangsúlyozta a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára vasárnap Budapesten a magyar hősök emlékünnepe alkalmából tartott megemlékezésen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!