2024. 05. 17. Péntek Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Fodor: Meg kell szabadulni a Simon-féléktől

A szocialista pártnak meg kell szabadulnia a Simon Gáborhoz és Zuschlag Jánoshoz hasonló személyektől – fogalmazott a Hír TV Magyarország élőben című műsorában a Liberálisok elnöke.

Fodor Gábor nem hiszi el Zuschlag János portrékötetében tett állításait. A börtönviselt volt MSZP-s politikus ebben azt állította, hogy annak idején ötvenmillió forintot kapott egy nejlonszatyorban a szocialista párt titkos széfjéből azért, hogy visszalépjen a 2006-os választási kampányban.

„Az MSZP-nek az a dolga, hogy szabaduljon meg az ilyen emberektől. Én Zuschlag Jánosnak egy szavát nem vagyok hajlandó elhinni. Aki ilyen kijelentést tesz a holokausztról, mint amit ő tett, annak én nem hiszem el egy szavát sem” – mondta Fodor Gábor.

Tekintse meg a Fodor Gáborral készült teljes interjút:

Simon Gábor nem lehetett magányos bűnelkövető, a szocialisták magyarázata pedig, hogy a pénz még a volt elnökhelyettes korábbi életéből származik, szánalmas – erről már Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezető-helyettese beszélt a Lánchíd Rádiónak adott interjújában.

„A C típusú vizsgálatában is hazudott”

A parlament nemzetbiztonsági bizottságának összehívását kezdeményezi a Fidesz jövő szerdára Simon Gábor volt MSZP-elnökhelyettes korábbi nemzetbiztonsági ellenőrzése ügyében – közölte pénteken Németh Szilárd, a kormánypárt országgyűlési képviselője, a parlament szakbizottságának alelnöke.

Terebélyesedő botrány a baloldalon
A Simon-ügyről bővebben ezen a linken olvashat, míg a témában készült cikkeket itt találja.

A Magyar Nemzet pénteken írt arról, hogy Simon Gábort az egykori Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) 2008-ban és 2009-ben is C típusú ellenőrzésnek vetette alá, ám a lap információi szerint a volt képviselő, munkaügyi államtitkár az anyagi helyzetéről kitöltött kérdőíven egyszer sem tüntetett fel külföldön vezetett bankszámlát.

Az adócsalással, magánokirat-hamisítással, valamint felbujtóként elkövetett közokirat-hamisítással gyanúsított volt szocialista politikust szerdán helyezte előzetes letartóztatásba a Pesti Központi Kerületi Bíróság. Az ügyben már három gyanúsított van, Németh Szilárd azt mondta, úgy tudják, mindhárman előzetes letartóztatásban vannak. Szavai szerint „lassan nincs a Btk.-nak olyan szakasza, amelyet ne sértett volna meg közszereplőként” Simon Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!