2022. 11. 28. Hétfő Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Fizetőssé tenné a köztéri parkolást a baloldal

Fizetőssé tenné köztéri parkolást a baloldal. Az ellenzéki polgármesterek a bevételeik kiesése miatt követelik az ingyenesség eltörlését. A Fidesz szerint azonban az ellenzék a vészhelyzetben is csak panaszkodni tud.

  • Fizetőssé tenné a köztéri parkolást a baloldal

November 4-től a járvány elleni védekezésként ingyenessé tette a kormány a köztéri parkolást.

Sorra érkeznek az autók ebbe a budapesti parkolóházba. Hétfőtől ugyanis este 7 órától mélygarázs, zárt és nem zárt felszíni parkoló, valamint P+R parkoló és parkolóházakban történő parkolásért sem kell fizetni.

A Hír TV által megkérdezett sofőrök örültek az intézkedésnek.

A baloldal azonban kritizálja az ingyenes parkolást. Zugló szocialista polgármestere szerint az intézkedés a gondokat okoz. Horváth Csaba ezért a rendelet visszavonását követeli.

Angyalföld szintén szocialista polgármestere pedig a kieső bevételek miatt sarcolná meg ismét az autósokat.

Karácsony Gergely helyettese már egyenesen önkormányzati kivéreztetést emleget.

A Fidesz józsefvárosi frakcióvezetője szerint, míg a kormány a védekezés érdekében tesz erőfeszítéseket, addig az ellenzék csak panaszkodni tud.

Vörös Tamás hozzátette a Karácsony Gergely által kijelölt kerékpárutak eltörlésével is lehetne parkolóhelyeket létrehozni, mivel a téli, nulla fokos hidegben alig kerékpároznak az emberek.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!