2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Történelem a Maros sodrásában

Következik:

Napindító 04:00

Belföld

Kocsis Máté: Fontos, hogy sorsdöntő kérdésekben mindenki elmondja a véleményét + videó

Fontos, hogy mindenki elmondja a véleményét minden olyan sorsdöntő kérdésben, amelyben vitában állunk az Európai Bizottsággal - mondta a Fidesz frakcióvezetője a nemzeti konzultációról.

  • Kocsis Máté: Fontos, hogy sorsdöntő kérdésekben mindenki elmondja a véleményét + videó

A nagyobbik kormánypárt közösségi oldalára pénteken feltöltött, a csütörtöki, Pécsett tartott fórumon készített videónyilatkozatában Kocsis Máté arról beszélt: a brüsszeli elit Magyarországra akar kényszeríteni számos olyan döntést, amely kedvezőtlen az országnak és a magyar embereknek.

A bizottság most azt kéri, hogy a magyar kormány szüntesse meg a rezsicsökkentést, törölje el a kamatstopot és az extraprofit adót, valamint engedje be az országba a rossz minőségű ukrán gabonát és a migránsokat - sorolta.

"Ezekben a vitákban igenis fontos, hogy mindenki elmondja a véleményét, mert ezek a viták még nem zárultak le" - jelentette ki, hangsúlyozva, egyáltalán nem mindegy, hogy a magyar kormány hány ember véleményét tudja a háta mögött.

Kocsis Máté hozzátette: a nemzeti konzultációról szervezett fórum pedig kiváló alkalom arra, hogy a kormány tagjai találkozzanak az emberekkel, megvitassák velük ezeket a "húsbavágó sorskérdéseket", és mindenkit arra biztassanak, hogy vegyen részt ebben a munkában, vegyen részt a konzultációban, és a brüsszeli elittel vívott csatát "ne feladjuk, hanem küzdjünk meg a magyar álláspontért, ahogy mindig is szoktunk" - fogalmazott Kocsis Máté.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Pártalapításon dolgozik, és már az idei Európai Parlamenti választáson is indulna Magyar Péter, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter volt férje. A férfi korábban a baloldali Partizán műsorában szállt bele páros lábbal a kormányba, akit csak sértett emberként tartanak számon a jobboldalon. A témában a Vezércikk vendégei L. Simon László, Deák Dániel és Gajdics Ottó is elmondták véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!