2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

A Sajdik 03:00

Belföld

Fidesz: Meg kell szüntetni a migránskártyaprogramot!

A migránskártyaprogram megszüntetését sürgette Böröcz László, a Fidesz országgyűlési képviselője szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

  • Fidesz: Meg kell szüntetni a migránskártyaprogramot!

A politikus közölte: a brüsszeli bizottság nyilatkozata szerint nagyon sikeres a migránskártyaprogram, a Fidesz szerint viszont meg kell azt szüntetni, mert segíti a migrációt és veszélyezteti Európa biztonságát.

Hangsúlyozta, hogy a migránskártyák megszüntetése Orbán Viktor miniszterelnök és a Fidesz programjának egyik fontos pontja a bevándorlás megállításáért.

Úgy tűnik azonban - mondta Böröcz László -, hogy a brüsszeli bizottság nem megállítani, hanem fokozni akarja a migrációt, ezért "titkolózik a programról", egyetlen kérdésre sem ad egyenes választ.

Így a mai napig nem tudni, hogyan kaphatott migránskártyát a terroristavezér, hogy kik bonyolítják le ezt a programot, és hogy "hány, Haszan F.-hez hasonló terroristáról tudnak még, aki kapott migránskártyát" - tette hozzá a Fidesz képviselője.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Amikor Magyar Pétert elkapja az ideg + videó

Amikor Magyar Pétert elkapja az ideg + videó

Egy bőrövvel hozta a ki a sodrából Magyar Pétert egy nő Szentendrén. A baloldali politikus mögé állt, majd magasba tartott egy bőrövet, hogy az eseményt rögzítő kamera is jól lássa.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!