2021. 11. 30. Kedd András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 12:50

Belföld

Fidesz: Kérjen bocsánatot a fehérvári "Fake news koalíció"

A DK székesfehérvári önkormányzati képviselője elismerte, hogy a város önkormányzatának nincsen köze a település határában lerakott iszaphoz.

Múlt héten Korózs Lajos, MSZP-s országgyűlési képviselő a sajtó bármilyen témában feltett kérdésére, csak a szennyvíz iszapról volt hajlandó beszélni. Úgy tűnik Ujhelyi István is hasonló taktikát követ, ugyanis amikor az Erzsébetvárosi ügyekről kérdeztük, ismét előkerült a téma.

Viszont úgy tűnik, hogy erről a témáról is csak maguktól szeretnek beszélni, mert kérdezni már ezzel kapcsolatban sem lehet tőlük. Híradónk arra lett volna kíváncsi mi köze a fehérvári ellenzék legfőbb témájához a székesfehérvári szennyvíziszaphoz a helyi önkormányzatnak.

A témával kapcsolatban a székesfehérvári Fidesz is kiadott egy közleményt. Ebben azt írják, hogy felszólítják a fehérvári Fake News Koalíciót vezető Márton Rolandot, valamint a nyilvánvalóan hazug hangulatkeltésben részes politikustársait, hogy kérjenek bocsánatot a fehérváriaktól. Ugyanis az MSZP-s polgármesterjelölt még júniusban jelentette ki, hogy „a fehérvári fidesz tudtával, engedélyével és jóváhagyásával” érkezik szennyvíziszap a városba. Azonban most elismerték, hogy Székesfehérvár Önkormányzatának semmi köze nincs a szennyvíziszap-ügyhöz. Hozzáteszik, hogy a kormány döntött, és a szükséges jogszabály-változások elfogadása után a szennyvíziszap-import be fog fejeződni.

Hír TV 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Élet a vonal végén

A budapesti rendőrök a járőrautók hangjelzései és folyamatos telefonkapcsolat segítségével időben megtaláltak egy nőt, aki Normafán lett rosszul.

Mintha az övé lett volna

Vásárláskor a terminál jelezte, hogy lopott bankkártyával fizetne a vevő. A mezőtúri nyomozók elszámoltatták a feltételezett elkövetőt, aki beismerő vallomást tett.

Fiatalkorú kifosztó őrizetben

A 15 éves fiú a nyomozók által beszerzett információk szerint legalább tizenhét bűncselekményt követett el alig öt hónap alatt.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Nem minden sofőr tartotta a száraz novembert

Hat nap alatt 126 ittas és hat bódult járművezetőt szűrtek ki a forgalomból a rendőrök Budapesten, de fogtak el embercsempészt és két körözött személyt is – írja a Police.hu.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!