2021. április 10.,
szombat, Zsolt napja

Fidesz: Haladéktalanul feljelentést tesznek a győri választásos videó miatt

MTI

2020. január 15., szerda 18:46

A Fidesz győri szervezete haladéktalanul feljelentést tesz a legnagyobb videomegosztó portálon megjelent választásos videó miatt - közölte a szervezet alelnöke szerda délután sajtótájékoztatón a megyeszékhelyen.

Fekete Dávid, aki a város alpolgármestere is, felidézte: szombaton előre jelezték, hogy a baloldal egy olyan videót készített, amellyel választási csalást szerettek volna elkövetni. A videóban az emberek elmondják, kényszerítették őket arra, hogy részt vegyenek a választáson és ott a Fideszt támogassák.

Hangsúlyozta, hogy azok az emberek, akik megkeresték a Fideszt, ugyanazok, akik a videóban szerepelnek. Ezek az emberek nyilatkoztak arról, hogy kik, mikor, hol és milyen módon keresték meg őket és készítették a videót, de arról is beszámoltak, hogy szereplésükért pénzt, néhány ezer forintot is kaptak.

Hozzátette: felszólítja újra az ellenzéki pártokat, hogy fejezzék be az "aljas, piszkos" kampánymódszerek alkalmazását.

Szomorúnak tartják, hogy nehéz sorsú, szellemi fogyatékos és írástudatlan embereket ilyen aljas eszközökkel használnak fel a saját kampánycéljaikra - fogalmazott. Hozzáfűzte: a Fidesz ezt elutasítja, mert ők a tiszta versenyben hisznek, és "a győri polgárokkal közösen szeretnék építeni továbbra is ezt a várost, Dézsi Csaba András vezetésével". 

MTI