2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Fidesz: Haladéktalanul feljelentést tesznek a győri választásos videó miatt

A Fidesz győri szervezete haladéktalanul feljelentést tesz a legnagyobb videomegosztó portálon megjelent választásos videó miatt - közölte a szervezet alelnöke szerda délután sajtótájékoztatón a megyeszékhelyen.

  • Fidesz: Haladéktalanul feljelentést tesznek a győri választásos videó miatt

Fekete Dávid, aki a város alpolgármestere is, felidézte: szombaton előre jelezték, hogy a baloldal egy olyan videót készített, amellyel választási csalást szerettek volna elkövetni. A videóban az emberek elmondják, kényszerítették őket arra, hogy részt vegyenek a választáson és ott a Fideszt támogassák.

Hangsúlyozta, hogy azok az emberek, akik megkeresték a Fideszt, ugyanazok, akik a videóban szerepelnek. Ezek az emberek nyilatkoztak arról, hogy kik, mikor, hol és milyen módon keresték meg őket és készítették a videót, de arról is beszámoltak, hogy szereplésükért pénzt, néhány ezer forintot is kaptak.

Hozzátette: felszólítja újra az ellenzéki pártokat, hogy fejezzék be az "aljas, piszkos" kampánymódszerek alkalmazását.

Szomorúnak tartják, hogy nehéz sorsú, szellemi fogyatékos és írástudatlan embereket ilyen aljas eszközökkel használnak fel a saját kampánycéljaikra - fogalmazott. Hozzáfűzte: a Fidesz ezt elutasítja, mert ők a tiszta versenyben hisznek, és "a győri polgárokkal közösen szeretnék építeni továbbra is ezt a várost, Dézsi Csaba András vezetésével". 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Utolsó útjára kísérték Tordy Gézát + videó

Utolsó útjára kísérték Tordy Gézát + videó

Lukács Sándor: "A kincs az az üzenet, amit át tudunk adni úgy a lelkekben minél tovább megmaradjon. És te, Gézus… ezeknek az üzeneteknek katartikus átadója voltál... A jó Isten legyen veled."
Agrárfórumot tartottak Kunmadarason + videó

Agrárfórumot tartottak Kunmadarason + videó

Jakab István rámutatott: A feliratkamara megerősítésre került, kamarai falugazdász hálózat megerősítésre került és a falugazdászok mint falugazdász szaktanácsadók végzik április elsejétől a munkájukat.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!