2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Napi aktuális 00:10

Belföld

Fidesz: Gyurcsányék tandíjat és munkanélküliséget hoztak a fiatalokra

Gyurcsányék kormányzásuk alatt teljesen bizonytalanná tették a fiatalok jövőjét: tandíjat és munkanélküliséget hoztak a fiatalokra. Az egyetemekre csak pénzért engedték volna a fiatalokat, és egekben volt a fiatalok munkanélkülisége - olvasható a Fidesz MTI-hez eljuttatott közleményében.

  • Fidesz: Gyurcsányék tandíjat és munkanélküliséget hoztak a fiatalokra

Gyurcsány Ferenc kormányzása alatt annyit tudott mondani a fiataloknak, hogy ők a "legnagyobb a tehertétel az országnak, mert itthon akarnak boldogulni ahelyett, hogy külföldre mennének dolgozni" - írták.

A Fidesz-KDNP kormányzása óta a magyar fiatalokat egyre versenyképesebb egyetemek, a munkaerőpiacon értékesebb diplomák, munkalehetőségek és növekvő bérek várják. A felsőoktatási felvételi a koronavírus-járvány közepette és a baloldal gáncsoskodásai ellenére is rendben zajlott le.

A mostanihoz hasonlóan magas arányban még soha nem kerültek be felsőoktatási intézményekbe, a jelentkezők közel háromnegyede sikeresen felvételizett. A felvettek több mint 80 százaléka állami finanszírozásban kezdheti meg tanulmányait, és akár kamatmentes diákhitelt is fel tud venni. A kormány segítségével a járványhelyzet alatt már több mint 95 ezren juthatnak diplomához nyelvvizsgamentességgel - olvasható a Fidesz közleményében.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!