2024. 03. 01. Péntek Albin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

Fidesz: Gyalázat, hogy a baloldal Korózs kamuvideója után sem áll le

Gyalázat, hogy a baloldal a Korózs kamuvideója után sem áll le – reagált a Fidesz Bangóné Borbély Ildikó és László Imre nyilatkozatára.

  • Fidesz: Gyalázat, hogy a baloldal Korózs kamuvideója után sem áll le

A Fidesz szerint ugyanis miközben egész Európában egyre kritikusabb a helyzet és tőlünk nyugatabbra is már sorra telnek meg a kórházak, a magyar baloldal továbbra sem segíti a védekezést.

Szemrebbenés nélkül folytatják az álhírek gyártását, a kicsinyes politikai akcióikat, a hangulatkeltést, és továbbra is támadják a védekezésben résztvevőket.

A nagyobbik kormánypárt szerint, ha Gyurcsányékon múlt volna, a magyar kórházak már rég összeomlottak volna a járvány nélkül is, a baloldal ugyanis kormányzása alatt mindig csak elvett az egészségügytől, bezárták és leépítették a kórházakat, orvosok és ápolók ezreit tették utcára.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!