2023. 09. 22. Péntek Móric napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:25

Belföld

Fidesz: Botka határolódjon el a botrányos cégtől

Megverte egyik női munkatársát a szegedi városi rendezvények, például a Polgármester Konyhája, a Borfesztivál, a Bortér, vagy épp a Gyereknapi Piknik közpénzből finanszírozott, sok éve és sokat foglalkoztatott rendezvény-szervezője, közreműködője. A Fidesz felszólítja Botka Lászlót, hogy határolódjon el a cégtől, és azonnal mondjon fel minden szerződést a Tisza Expo Zrt-vel. A városháza viszont az ügy kirobbanása óta hallgat.

  • Fidesz: Botka határolódjon el a botrányos cégtől

A bántalmazás az egyik szegedi rendezvény, a Borfesztivál után történt. A bántalmazott nő azt mondta reggel 7-től este 7-ig dolgoztatták a Tisza Expo-nál, takarított, mosogatott, pedig rendezvényszervezőnek ment a céghez. Mikor fel akart mondani a cég vezetője szidalmazta és többször megütötte.

A nő elmondta a cégvezető a szemüvegét is levette és le akarta lökni a lépcsőn. A felmondása miatt meg is fenyegette.

A Fidesz szegedi elnöke elmondta Botkának nem bujkálnia kellene, hanem azonnal minden szerződést felmondani a rendezvényszervező céggel.

 

Kerestük a Tisza Expo vezetőjét, de miután megtudták, hogy milyen ügyben, elköszöntek és letették a telefont, a város részéről pedig nem kommentálták az ügyet. A nő feljelentést tett az ügyben a rendőrségen, ami már bírósági szakba került.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Kövér László: Az Európai Unió maga tántorog a saját Trianonja felé

Kövér László: Az Európai Unió maga tántorog a saját Trianonja felé

A Trianonból kivezető magyar út és Európa saját Trianonját elkerülő útja ugyanazzal a lépéssel kezdődik, ezt a nemzeti identitáshoz való jog emberi jogként való elismerése, valamint az államok általi kölcsönös és érdemi szavatolása jelenti - jelentette ki az Országgyűlés elnöke pénteken Várpalotán, a Trianon Múzeum újranyitási ünnepségén.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!