2020. szeptember 27.,
vasárnap, Adalbert napja

Fidesz: Botka határolódjon el a botrányos cégtől

Hír TV

2019. október 4., péntek 19:54

Megverte egyik női munkatársát a szegedi városi rendezvények, például a Polgármester Konyhája, a Borfesztivál, a Bortér, vagy épp a Gyereknapi Piknik közpénzből finanszírozott, sok éve és sokat foglalkoztatott rendezvény-szervezője, közreműködője. A Fidesz felszólítja Botka Lászlót, hogy határolódjon el a cégtől, és azonnal mondjon fel minden szerződést a Tisza Expo Zrt-vel. A városháza viszont az ügy kirobbanása óta hallgat.

A bántalmazás az egyik szegedi rendezvény, a Borfesztivál után történt. A bántalmazott nő azt mondta reggel 7-től este 7-ig dolgoztatták a Tisza Expo-nál, takarított, mosogatott, pedig rendezvényszervezőnek ment a céghez. Mikor fel akart mondani a cég vezetője szidalmazta és többször megütötte.

A nő elmondta a cégvezető a szemüvegét is levette és le akarta lökni a lépcsőn. A felmondása miatt meg is fenyegette.

A Fidesz szegedi elnöke elmondta Botkának nem bujkálnia kellene, hanem azonnal minden szerződést felmondani a rendezvényszervező céggel.

 

Kerestük a Tisza Expo vezetőjét, de miután megtudták, hogy milyen ügyben, elköszöntek és letették a telefont, a város részéről pedig nem kommentálták az ügyet. A nő feljelentést tett az ügyben a rendőrségen, ami már bírósági szakba került.

Hír TV