2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Fidesz: Besúgóhálózatot épít Márki-Zay

Megélhetési feljelentgetők jelenhetnek meg Márki-Zay Péter új rendelete miatt - véli a Fidesz. A hódmezővásárhelyi testület csütörtökön fogadta el azt a szabályt amely pénzjutalmat ad mindazoknak akik bizonyítékot szolgáltatnak az önkormányzatot sértő szabálysértésekről. A nagyobbik kormánypárt képviselői azt is aggályosnak tartják, hogy a polgármester egy személyben dönthet a pénzek kiosztásáról.

  • Fidesz: Besúgóhálózatot épít Márki-Zay

Az 50-es évek besúgóhálózatát építi vissza közpénzből Márki-Zay Péter-reagált a Hódmezővásárhelyi polgármester ötletére a Fidesz.

Márky-Zay Péter úgy gondolja így hatékonyan tudnak majd fellépni a korrupció ellen, de szerinte a vandalizmus, az illegális szemétlerakás és a veszélyes hulladék égetés is visszaszorítható lesz majd. A kormánypárti képviselők viszont úgy gondolják erre ott van a rendőrség és a város különböző hivatalai. A Fidesz emellett aggályosnak tartja, hogy Márki-Zay Péter a pénzjutalom összegéről a polgármester egy személyben dönthet a közgyűlést megkérdezése nélkül.

A vásárhelyi Fidesz attól fél, hogy megélhetési feljelentgetők lesznek, akik az akár 100 ezer forintos díjért számtalan embert fognak bepanaszolni.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Román katonák lepték el Nagyváradot

Román katonák lepték el Nagyváradot

Estébe nyúló katonai parádéval ünnepelték meg szombaton Nagyvárad román megszállását. Szent László városába 105 éve, 1919. április 20-án vonult be a román hadsereg. Akkor mindössze 5 százalékos volt a románság aránya a városban.
Hídpénzbotrány: nyomoz a rendőrség

Hídpénzbotrány: nyomoz a rendőrség

Budai Gyula feljelentése alapján, hivatali vesztegetés gyanújával elrendelte a hídpénzbotránnyal összefüggésben a rendőrség a nyomozást – jelentette be kedden, Facebook-oldalán a fideszes politikus.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Nemzetgazdasági miniszter: 2023 a visszaerősödés éve volt a turizmusban  + videó

Nemzetgazdasági miniszter: 2023 a visszaerősödés éve volt a turizmusban + videó

2023 a visszaerősödés és az új lendületszerzés éve volt a turizmusban. Az idei cél, hogy az ágazat tartós bővülési pályán maradjon, amivel hozzájárulhat a gazdasági növekedéshez. Ennek kulcsa a turisztikai szereplők versenyképessége – hangzott el a turizmus tavalyi eredményeit és idei terveit felsorakoztató miniszteri sajtótájékoztatón.
Újabb fejlesztések a Ludovika Campuson + videó

Újabb fejlesztések a Ludovika Campuson + videó

A kormány másfél évtizedes munkájának eredménye, ahogy ma a Ludovika Campus kinéz – erről a miniszterelnök politikai igazgatója beszélt a Katasztrófavédelmi Speciális Képzési Központ alapkőletételének ünnepségén.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!