2022. 11. 28. Hétfő Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Európai Híradó 03:40

Belföld

Fidesz: Besúgóhálózatot épít Márki-Zay

Megélhetési feljelentgetők jelenhetnek meg Márki-Zay Péter új rendelete miatt - véli a Fidesz. A hódmezővásárhelyi testület csütörtökön fogadta el azt a szabályt amely pénzjutalmat ad mindazoknak akik bizonyítékot szolgáltatnak az önkormányzatot sértő szabálysértésekről. A nagyobbik kormánypárt képviselői azt is aggályosnak tartják, hogy a polgármester egy személyben dönthet a pénzek kiosztásáról.

  • Fidesz: Besúgóhálózatot épít Márki-Zay

Az 50-es évek besúgóhálózatát építi vissza közpénzből Márki-Zay Péter-reagált a Hódmezővásárhelyi polgármester ötletére a Fidesz.

Márky-Zay Péter úgy gondolja így hatékonyan tudnak majd fellépni a korrupció ellen, de szerinte a vandalizmus, az illegális szemétlerakás és a veszélyes hulladék égetés is visszaszorítható lesz majd. A kormánypárti képviselők viszont úgy gondolják erre ott van a rendőrség és a város különböző hivatalai. A Fidesz emellett aggályosnak tartja, hogy Márki-Zay Péter a pénzjutalom összegéről a polgármester egy személyben dönthet a közgyűlést megkérdezése nélkül.

A vásárhelyi Fidesz attól fél, hogy megélhetési feljelentgetők lesznek, akik az akár 100 ezer forintos díjért számtalan embert fognak bepanaszolni.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Életmentő kézikönyv szülőknek

Gyermekmentő kézikönyv szülőknek

A november végén megjelenő könyv teljes bevétele a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkáját segíti. https://gdehu.hit.gemius.pl/hitredir/id=zaqQBKr8d5j6Yqlm89ASGOV1ze.RbQL4gV5yIUAfKhj.y7/fastid=ngumqjseoqaosjbbpkdlokwalzlg/stparam=ubiidsqtio/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://mfb.hu/kik-vagyunk/szent-marton-gyermekmento-szolgalat-s2521?utm_source=hirtv_nyito&utm_medium=PR&utm_campaign=SZM_kezikonyv_2022

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!