2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Belföld

Fidesz: Az előválasztással a baloldal elsősorban saját választóit veri át

Az előválasztással a baloldal elsősorban a saját választóit veri át - mondta az Informátornak a Fidesz szóvivője. Horváth László szerint a baloldali színjátékban nyilvánvalóvá vált, hogy nincs semmiféle verseny, mert a baloldali pártok vezetői már valamennyi körzetben megállapodtak arról, hogy ki lesz a nyertes. Hozzátette: egyre biztosabbnak tűnik az is, hogy Karácsony Gergely lesz az ellenzék miniszterelnök-jelöltje.

  • Fidesz: Az előválasztással a baloldal elsősorban saját választóit veri át

A témával részletesen foglalkozik a ma 20 óra 30-perckor kezdődő Informátor című műsorunk.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!