2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Fény derült Debrecenben a balos budapesti kapcsolatra

Milliós fizetést kap Budapestről a Momentum pártközpontja és a fővárosi vagyonkezelő cég jóvoltából a baloldal polgármesterjelöltje Mándi László. Egy felháborodott olvasónk küldte el számunkra a képviselő vagyonnyilatkozatát, amelyben megdöbbenve vette észre a részleteket.

  • Fény derült Debrecenben a balos budapesti kapcsolatra

Az egyéni vállalkozói munkája és a debreceni önkormányzati képviselői és bizottsági tagsági tiszteletdíja mellett tetemes fizetést kap Budapestről is.

A Momentum gazdasági vezetőjeként havi 680 ezer forintot keres. A fővárosi vagyonkezelőnél (Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt.) végzett munkájáért pedig több mint félmilliót, egész pontosan 533.600 forint üti a markát minden hónapban.

Mándi László  is haszonélvezője mindannak, amit a baloldal művel Budapesttel. Kifizetőhelyként tekintenek a nemzet fővárosára. Már nemcsak levitézlett gyurcsányista politikusokat, hanem úgy tűnik vidéki városok polgármester-jelöltjeit is budapesti közpénzen tartják el, támogatják őket milliókkal a budapesti adófizetők kárára.

Jogosan kérdezik a debreceniek:

Hogyan tud Mándi ennyi feladatnak felelősségteljesen eleget tenni? Budapesten él vagy Debrecenben?

Kinek az érdekeit képviseli Debrecenben? A pestiekét? Gyurcsány Ferencét?

De a legsúlyosabb kérdés mégis az, hogy mi az ára annak, hogy havi több mint egymilliót kap Budapestről?

Mert tudjuk: az rendeli a nótát, aki fizeti…

Forrás: 1693.huűó

Fotó: 1693.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Már érik a szamóca, jó termés várható

Már érik a szamóca, jó termés várható

A fűtött és fűtetlen fóliasátrakban már érik a magyar szamóca, május elején a szabadföldi ültetvényeken is megkezdődhet a szüret. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Zöldség Gyümölcs Szakmaközi Szervezet (FruitVeB) csütörtökön kiadott körképe szerint az idén kiegyensúlyozott termés várható.
13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

Egy baranyai lakásotthon nevelője tett bejelentést a rendőrségen április 21-én arról, hogy egyik neveltjük az előző éjszakát egy ismeretlen férfival Baranyajenőn töltötte. A 13 éves lány elmondása szerint akarata ellenére a férfi fogdosta és szexuálisan molesztálta őt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

CPAC Hungary 2024 - élőben a HírTV műsorán + videó

CPAC Hungary 2024 - élőben a HírTV műsorán + videó

Csütörtöktől harmadik alkalommal tartják meg a CPAC Hungary-t, amely minden eddiginél nagyobb lesz. Majdnem háromezer résztvevőt várnak, köztük 500 külföldi vendéget. Az esemény legfontosabb pillanatait a HírTV élőben közvetíti.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!