2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Belföld

Fenntarthatónak ítélte az ÁSZ a legnagyobb önkormányzatok pénzügyi egyensúlyát

Fenntarthatónak ítélte a megyei jogú városok és a fővárosi kerületek önkormányzatainak pénzügyi egyensúlyát az Állami Számvevőszék - hangsúlyozta a szervezet elnöke, miután a legnagyobb önkormányzatok pénzügyi kockázatait értékelte a 2018. és '19. évi beszámolók alapján. Domokos László kiemelte: a digitális ellenőrző rendszer jól működött és átfogó képet adott az önkormányzatok pénzügyi helyzetéről. Hozzátette: a 2020-as évben egy új pénzügyi környezet jött létre, de a beruházási politika élénk maradt.

  • Fenntarthatónak ítélte az ÁSZ a legnagyobb önkormányzatok pénzügyi egyensúlyát

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!