2024. 10. 20. Vasárnap Vendel napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Ottó 03:00

Belföld

Felvételek bizonyítják, hogy Magyar Péter állítása hamis + videó

A Tisza párt aktivistája miatt kényszerült magyarázkodni Szolnok új polgármestere. Győrfi Mihály a Célpont stábjának azt mondta: nem ápol szoros kapcsolatot a Magyar Péter-féle párttagokkal, ám egy felvétel szerint együtt grillezet azzal is, akit pár napja tartóztattak le cigaretta-csempészetért.

  • Felvételek bizonyítják, hogy Magyar Péter állítása hamis + videó

A letartóztatott Cs. Sándor aktív segítője volt a Tisza Pártnak, valamint rendezőként is támogatta Magyar Péter megmozdulásait a fővárosban is - erről számolt be a Célpont. A Tisza Párt elnöke a letartóztatás után azt állította: a férfi csak egy szimpatizáns.

A Célpont emlékeztet: felvételek bizonyítják, hogy Magyar Péter állítása hamis. A szolnoki országjáró eseményéről közzétett videón ugyanis már az első másodperctől kezdve jól látszik, hogy Cs. Sándor láthatósági mellényben szervező feliratú kártyával a nyakában kíséri Magyar Pétert hosszú perceken keresztül, egészen a színpadig.

Szolnok polgármestere is megjelenik a felvételeken. Győrfi Mihályt a Célpont stábja arról kérdezte: pontosan milyen kapcsolatban áll a letartóztatott férfival.

Nem Cs. Sándor volt az első, akit meggyanúsítottak valamivel Magyar Péter emberei közül. Még a kampány alatt derült ki, hogy Magyar Péter egyik fontos háttérembere S. Mária négy évet ült fegyházban, ugyanis bűntársaival egy piramisjáték-szerűen működő üzletben több mint 1200 embert károsítottak meg összesen 8 milliárd forint értékben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

David Pressman is ott villogott a pécsi Pride-on + videó

David Pressman is ott villogott a pécsi Pride-on + videó

Az ország egyetlen vidéki melegfelvonulását tartották Pécsett. Az LMBTQ közösségek jogaiért szóló rendezvényen 400-500 fő vett részt. Ennek ellenére Pécsett - nem hivatalos információk szerint - mintegy 1000 rendőr vigyázott a vonulókra.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!