2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Kiderülhet, mit kerestek az orosz titkosszolgák a Gyurcsány-kormány idején a polgári elhárításnál

  • Kiderülhet, mit kerestek az orosz titkosszolgák a Gyurcsány-kormány idején a polgári elhárításnál

A Magyar Idők információi szerint a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) megkezdte a kémperben szereplő iratok minősítésének felülvizsgálatát.

Az ügyészség a 2010-es kormányváltás után kémkedés és más bűncselekmények miatt emelt vádat Szilvásy György volt titokminiszter, Galambos Lajos és Laborc Sándor, a Nemzetbiztonsági Hivatal egykori főigazgatói és egy magánszemély ellen. A vád szerint a magyar titkosszolgálatnál lehetővé tették, hogy – a magukat bolgárnak mondó – orosz titkosszolgák poligráfos vizsgálatot végezzenek aktív magyar titkosszolgálati középvezetőknél, azaz beengedték az orosz hírszerzőket a cég épületébe.

A bíróság jogerősen felmentette a négy vádlottat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!